CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Helvittes guda.

Kategori: Allmänt

Imorrn åker jag till London med min mamma. Är borta till på torsdag så ni behöver ju it ringa å sånt för det kostar en massa pengar :) Puss å kram då vet ni.

Snopp bajs röv

Kategori: Allmänt

Jag bloggar bara för att jag kan och för att Johanna ska ha nått att läsa :)
Nu är vi på café fittgatan enligt henne och ska äta en bit mat, sen ska jag trycka upp en bit cheesecake i fejjan på Johanna för att jag vill se henne kräkas ;)

Den bästa lattemorsan och ungamamman i världen!

Kategori: Allmänt

Medans man själv mest är lika förvirrad över killar som när man var fjorton år och tror inte på att man någonsin kommer att hitta "den äkta kärleken"... Så har min allra bästa vän gått och blivit på smällen. Jag minns så väl hur otroligt lycklig och underbart det kändes när hon skrev "Du ska bli tant Anna i december" för att sedan 5 minuter senare ringa och säga att hon minsann INTE tänker föda barn i december. Underbara älskade Johanna. Jag är så otroligt lycklig för din och Andreas skull så ni anar inte. Jag önskar er all lycka på jorden och ett megagrattis! Ni ska äntligen få bli en liten familj! Jag älskar er <3

Du kommer bli den bästa lattemorsan och ungamamman i världen!

Från och med nu ska vi bara prata om blöjbyten, emmaljungavagnar, kavatskor och förhoppningsvis få fortsätta håna hur patetiska dom andar är ;)  





Tydligen!

Kategori: Allmänt

Det är tydligen fotboll idag. Men vem bryr sig om det när man är ledig som jag!
Å tv har jag inte haft på fem år, å lika glad är jag för det :D

Ledighetskomitéen ska imorrn dra in till stan å dricka öl tror jag minsann, om det är bra väder :)

Argast i världen.

Kategori: Allmänt

Så jävla arg och less idag. SATAN.
Nu ska jag äta ost. Adjö.

Ont i fittan.

Kategori: Allmänt

SATAN vad jag har ont i fittan. Helt sjukt. UVI är ingen hit kan jag ju meddela. Måste till vc för att få penicilin eller nått. Jag pallar fan inte mer nu. Gör så jävla jävla ont. Vill typ dö.

Å arg är jag. Jävla puckonylle så jävla elak du är.