CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Min nyårsmeny

Kategori: Allmänt


Imorrn är det nyårsafton som ni ju såklart har stenkoll på... Jag har komponerat ihop en meny för mig och kvällens dejt. Blir stillsamt och mysigt hoppas jag på. Maten som står på menyn är...

  • Tonfiskröra med ägg och avokado på rostat bröd
  • Helstekt älgfilé och ugnsbakad potatis med gräddig skysås och svartvinbärsgelé
  • Chokladfondant med frisk frukt och grädde
 
Hur gott låter det inte? Till detta dricker vi säkert vatten eller mjölk eller kanske vin? Vem vet? Någon gång får väl alla hjärnblödning?
 
Nåväl vad ska ni äta imorrn?
 

Vackert väder!

Kategori: Allmänt

Idag är det sagolikt vackert ute här i Glommers. Magiskt! Men nu styr vi kosan mot Bredsel än en gång.

Saker min son behöver veta om världen

Kategori: Allmänt

Idag läste jag ut min fantastiska bok "Saker min son behöver veta om världen" som jag fick i julklapp av min moster. 5 av 5 toasts får den lätt. Sjukt lättläst (vilket är bra för mig som är dålig på att läsa) och sjukt intressant och rolig! Läs den om ni får chansen! :D
 
Imorrn får jag träffa robert :D:D ingen är gladare än jag :D

Nykterhetsrörelsen

Kategori:

Idag är det som alla vet "juldagen" å detta innebär obligatorisk fylla för de flesta människor. Man ska på krogen (Sparta för de som bor på byn) och jag kan ju verkligen inte se någon glädje i detta då jag är så förbannat mogen (trots brist på barn och så vidare) jag tycker verkligen inte det är roligt att upprepa meningen "Nämen heeeeeeeeej vad gör du nu för tiden?" Till ungefär alla jag någonsin har sett och träffat på fest i min ungdom. Kanske är jag tråkig och en torris, men jag föredrar att spara mina pengar och endast umgås och prata med dom jag faktiskt bryr mig om (eller måste prata med pga jobbet). Jag orkar inte ödsla min tid på randoms jag kände en gång i tiden men sedan blev "dumpad" av när jag flyttade. Jag tycker det är onödigt att säga "ååååååååå vi bör hitta på något någon gång gumman pussjäjäwowmegamaniacbitch". Ingen håller ändå vad dom lovar och alla vet innerst inne att det inte sant eller att de kommer att hända på riktigt.

Jag har istället tillbringat hela kvällen hos Johanna och Andreas och deras underbart söta dotter Lilly :) sjukt trevligt och jag älskar att tillbringa min tid med de människorna jag tycker om :)

Nu ska jag läsa min bok. Godnatt världen. Hoppas ni är bakfulla imorrn!

:)

Kategori: Allmänt

jag är så kär. behöver robert mer än en tjocktv så att säga.
 
XXX
 

Den här tiden...

Kategori: Allmänt

Jag dör av trötthet.
Igår så somnade jag sittande i sängen. Där vid 12 inatt så var jag pigg å behövde verkligen sova de 5 timmarna innan jag skulle upp.. Och nu 5 timmar senare så är jag mer död än levande. Usch de här tär på mig. Å hungrig är jag.

Julklapp från jobbet

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått en julklapp från jobbet. Mycket välbehövlig gjutjärnsgryta (och även något jag aldrig skulle köpa själv!)

Det enda dom gör bra är att ge bort bra julklappar :) höhö

Annars så har jag varit på stan idag efter jobbet och innan den värsta rusningen. Har köpt till Robert och spräckte budgeten lite höhöhöhö. Å sen har jag köpt till mamma och påbörjat Johannas klapp, den kommer att bli awesome ;) haha

Vintermys

Kategori: Allmänt

 
Idag har jag och Robert varit till storforsen och kollat på den vintertid. Mycket vackert och mycket mäktigt är det såklart med allt vatten som dundrar förbi.
Vi har även varit på 40års kalas i Piteå hos Stefan (Roberts kusin) som då fyllde år :) Var riktigt kul att få träffa Roberts släktingar och även hans bröder och respektive.
Nu har vi i alla fall skiljt oss åt - tyvärr och jag kommer såklart att sakna både honom och räven i vanlig ordning. Men det hör ju liksom till å andra sidan. Fast det känns ju såklart väldigt ensamt. Jag får flytta närmare helt enkelt haha ;) 

Jag klarade att gå upp i brygga i alla fall...

Kategori: Allmänt


Här har ni nu fått en blandad kompott av bilder från min och roberts vistelse i stockholm! (jag kan även meddela att jag klarade att gå upp i brygga. fast på bilden är jag inte riktigt klar med rörelsen! bara så att ni vet liksom!)
 
Vi åt mat och gick på museum. Riktigt mysigt och jag hade verkligen hur roligt som helst. Fast maten på Jensens var inte alls bra. BARA SÅ NI VET!
Jag är väldigt kär och väldigt lycklig :)