CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Dag 30 - Ett sista ögonblick

Kategori: Allmänt

Vad har egentligen hänt de här året?
Började året i Egypten med världens bästa josefin.
Jag har hunnit gå ut gymnasiet och tagit studenten... jag har gått arbetslös i 3 månader och sedan fått ett jobb i Abisko av alla ställen i världen!
Har hittat mig en karl som jag nu har varit tillsammans med ett tag och som jag verkligen gillar.

Sen så är det tusN miljoner andra saker som också har hänt. Och vissa har man glömt bort. Vissa saker vill man inte prata om och vissa kan man mer än gärna dela med sig av. Men det är för sent på natten nu och jag ska sova. Imorrn ringer vi in det nya året. vart vi än i världen vi befinner oss. Och jag hoppas verkligen att 2011 kommer att bli ett minnesvärt år och att allt kommer gå bra för mig och mina vänner. jag önskar er all lycka!


Gott nytt år!

Mina långkalsonger!

Kategori: Allmänt


SALMING! 400pix

Dag 29 - Mina ambitioner

Kategori: Allmänt

framgång! jag vill lyckas här i livet. visst vet jag att man inte kan lyckas med allt. men jag vill kunna klättra i karriären, utbilda mig mera, lära mig nya saker. sen såsmåningom vill jag ha familj och barn. men det är måååånga år kvar till de hoppas jag på :P

Miljonvinsten!

Kategori: Allmänt

imorrn jävlar smäller det! jag och sappan har spelat på lotto och tänkte vinna miljonvinsten :D

Dag 28 - Det här saknar jag

Kategori: Allmänt

Fínns sååååå mycket som jag verkligen saknar. Men jag tänker inte skriva det här eftersom fel människor läser min blogg :P eller inte fel. men ja skitsamma.
jag saknar vänner (dom jag redan har då ofc!) när jag är i abisko så saknar jag dom.. vissa som inte bor i älvsbyn saknar jag annars också. sådana som man inte träffar så ofta.

jag saknar att hålla på med hästar MASSOR! önskar att det var som förr och att man hade fått satsa stenhårt på ridningen å hästsport öht. synd med en skadad häst bara. men det kanske var ödet. vem vet?


idag ska jag ner på byn... ska lämna in lite grejer på rödakorset och sen vettetusan vad man skulle styra. kanske lunchdejt med sappan och temys med mimmi. innan hon åker! vilket hon gör imorrn. tur att jag ska ner till henne snart :D

Nya Jeans för 1200:-

Kategori: Allmänt

fast rea på 50% ;) bra köp tycker jag. ett par "RAW G-star" jeans. jävligt snygga varom i alla fall!
har köpt en ny täckdress också. Jacka + Byxor "everest" var märket och helt klart så äre värt pengarna.
köpte även en massa sminkborstar osv till min lilla väska som jag trodde inehöll det. men icke. åsså köpte jag lite smink och två parfymer "Hugo Boss" :D luktade mumma :D




och nu ska jag städa mitt rum så jag får in min nygamla säng nån gång så att tobias vill sova här hos mig :)

Dag 27 - Min favoritplats

Kategori: Allmänt

Min favoritplats är storforsen. det är där man har sprungit omkring och hoppat på stenarna sen man var liten. man har lekt och badat och haft en massa grillkvällar med trevligt sällskap och en bra gemenskap. har jobbat i naturreservatet och badat med telefoner och ja gud vet vad.. älskar det verkligen, det är en rofylld plats jag älskar att vara på.


Storforsen <3

Dödafallet

Dag 26 - Mina rädslor

Kategori: Allmänt

hehe som många redan vet så är jag rädd för väldigt konstiga saker.. ska göra en lista tänkte jag.

- Clowner
- Dinosaurier
- Fjärilar
- Kräftor
- Grodor
- Mordbrännare
osv osv osv

tänker inte lägga upp bilder på allt detta heller. för då skiter jag ner mig.

Dag 25 - En första

Kategori: Allmänt

Man kan ju inte skriva om när man loosade oskulden - för det funkar bara inte XD


en första vaaad? orkar fan inte skriva om detta. för svårt att komma på vad!

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Kategori: Allmänt


Jag är inte den som gråter för ingenting längre... men alltså... den här filmen.... den är så jävla fiiiin och faaaan vad jag grinar till den VARJE gång jag ser den. har sett den typ 5 gånger ;P den är så fin så fin så fin!

Minnen

Kategori: Allmänt

it´s all about memories.

För 5 år sedan...
Då var jag 14 år... fjortisanna! var en rebell och gick i sjuan typ.. hade mitt liv i stallet och hade en egen häst. livet lekte verkligen då.

För 3 år sedan...
det var 2007! bästa året i världshistorien! det var då allt hände. de var då man lärde känna de man känner idag känns det som. man härjade som den vinnande hjälten som man var. man var ostoppbar! INGEN eller INGET kunde stoppa en! vi var bäst! det bästa året! då egentligen ingenting hände....

För 1 år sedan...
för ett år sedan så låg jag hemma och var deprimerad och hade ett rätt tråkigt liv..

För 3 månader sedan...
Jag fyllde 19år och firades utan folk. utan presenter och utan tårta. UTAN TÅRTA PÅ MIN EGEN FÖDELSEDAG!!!!!!! var lite besviken och kännde mig extremt ensam.. hade jobbat i abisko i 2 månader...
Imorgon...
är det julafton !

Om ett år...
har jag just kommit hem för julfirande från jobbet och myser tillsammans med min pv. hoppas jag.

Jag utmanar:
Cammeplutten, Yodah, Sappan och alla andra som läser min blogg som känner sig manade :)

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Kategori: Allmänt

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?

Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


Mina vänner får mig att må bra. Musik får mig att må bra. Min familj får mig oftast att må bra. Att gråta får mig att må bättre...


Idag har jag kört från Abisko och hem... + lite omvägar å så... 50 mil om man ska vara noga.. Har varit jobbigt men samtidigt så är det värt de, för känslan av att komma hem är awesome :)
Har även varit en sväng förbi Johanna och bytt julklappar ^^ Hon fick 2 makeupstore ögonskuggor, en pikatsu (vad den då heter) och en annan hemlig grej som jag inte kan skriva här ;)
och jag fick en flaska Kiiiiiiiiir, ett par nya knullsockar och en ask med Rafaello av henne ^^ vart jätteglad :D Interna grejjer men ack så fint :)

Imorrn är det julafton. Kl 3 ska vi vara hos Kerstin och kl 4 ska vi äta. Ser fram emot julbordet och hoppas att hon har mycket gott och lite sill. På juldagen så blire byn och fira jul nr2 med stina, lotta och co. Efter det så blire väl fest för hela slanten hoppas jag!

Dag 22 - Det här upprör mig

Kategori: Allmänt

det finns sjukt mycket som upprör mig.. men en av de sakerna som upprör mig mest är folk som ljuger och inte håller vad dom lovar och folk som tror att dom är så jävla mycket bättre än andra (uppblåsta jävla bimbofittor dvs) finns så otroligt många som gör sådant och anser sig själv vara bäst i världen osv osv..

nåväl blir så negativt inlägg om jag ska fortsätta skriva om saker som upprör mig. vill inte de :P


kan istället berätta att jag idag har städat i 9 timmar och 20 minuter. värre än en flyttstädning alltså... har städat hela restaurangen i princip och de var slitigt.. men ack så duktig jag har varit ;)
nu ska jag invänta natten och sen sova. imorrn bär det av mot sydligare breddgrader för mig och min sambo annica - nämligen boden och bredsel :) sköööönt. och om 2 dagar är det julafton :D

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Kategori: Allmänt

Ibland blir jag riktigt less på den här listan. Vadå "ett annat ögonblick" ?? vad ska man skriva om de.. suck.

gör väl ett försök. and here it goes.

vid vissa tillfällen och ögonblick i livet så önskar jag att allt vore annorlunda. kanske inte allt... men att man kanske hade valt att gå en annan väg. då kan man ju fundera på hur livet hade sett ut då.. tänk om jag till exempel aldrig hade flyttat från boden... hade jag varit samma människa som jag är idag då? hade jag och madde varit bästa vänner livet ut då? hade jag träffat johanna? hade jag haft samma kontakt med min brorsa? många frågor kan man ställa sig utan att få några svar.
om man bara hade gjort några val liiiiite annorlunda så hade det kanske varit ett jävligt bra och soft liv man hade haft. eller så hade det varit förjävligt. jag hade kanske bott i norrköping under 3 år och börjat knarka? eller vunnit os guld i dressyr...

det är dom där små små valen man gör i livet som formar vem man är idag. och allt kan gå förlorat på ett kort kort ögonblick om man väljer fel.


Hur som helst så hade jag tänkt att kanske möjligen KANSKE skippa utlandet och dra på en sverigeturné allderless ensamen. hälsa på människor som jag inte har träffat på länge och bara få göra något med mig själv. behöver nog lite egentid faktiskt. funderar på om man skulle dra umeå-stockholm-norrköping-växjö-hultsfred-malmö-lund-falköping... men den som lever får se.. hade varit väldigt kul att träffa alla igen om inte annat. hade samtidigt varit väldigt kul och framförallt skönt att åka utomlands nån vecka sisådär.. men vet inte riktigt om jag vill det längre.

Ibland så kommer man fram till vissa saker så här mitt i natten...

Kategori: Allmänt

inatt kom det tillbaka, det som man har försökt att förneka så länge.. tänker absolut inte berätta vad det är. men ja fyfan ibland är det jobbigt. saker som har hänt och saker som kommer att hända shiiiiit. jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. detta hade väl ändå kunnat få sitt slut där midsommar -09.. men nä.



Mina favoritprogram!

Kategori: Allmänt

Eftersom det är en så pass stor del av mitt liv just nu så måste jag nog ta och berätta vad för tv-program jag ser på just nu.. eftersom att ALLA vill veta det :)

TopModel!

project runway <3


lyx fällan


Svenska Hollywood Fruar <3 Maria är min favorit ^^


sen ser jag på en massa massa filmer också. Men dessa program missar jag nästan aldrig :D

Dag 20 - Den här månaden

Kategori: Allmänt

Har jag längtat och saknat som aldrig förr. Har saknat alla där hemma. Har längtat efter Tobias och saknat honom. Men ändå så har den här månaden gått sjuuuuuukt fort. och om 4 dagar så är det julafton. om 2 dagar så har jag jobbat färdigt här i abisko för i år. kommer tillbaka i slutet av januari/början av februari. ska bli skönt med lite långledigt faktiskt :)

längtar till juldagen då vi alla får träffas igen <3 längtar till när jag får träffa tobias igen och längtar efter att få åka utomlands senare i januari :)




Jag och Jossan förra nyår i Egypten :)

Favoritbilden :D

Erkänn att ni blir liiiiite imponerade? ;)


Haveeeet

Här på takterassen satt vi under nyårsafton och pratade skit och åt rafaello :)

Dag 19 - Detta ångrar jag

Kategori: Allmänt

Vet ni en sak? Jag ångrar inte saker... Varför ska man känna ånger? Helt meningslöst enligt mig. Man kan ta lärdom av de som man anser vara misstag och lära sig nått utav de. Framförallt att man inte ska göra om sina misstag. Så jag kan tyvärr inte ge er ett bättre svar på den här frågan..


PUSS VÄRLDEN! xoxo snygganna. hahahaha lol

Let's twist again!

Kategori: Allmänt



Underbar låt som johanna har spelat för mig. Riktigt bra låt :D

Veckans hunk ;)

Kategori: Allmänt


Det är min Tobias de :*

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Kategori: Allmänt

Då måste jag LÄTT säga att det var min 18e födelsedag :D
alla mina vänner var samlade hemma i min lilla etta i älvsbyn och firade med fest (på helgen efter jag fyllde)
och dagen innan det var det utgång i boden med de bästa :)

hela kvällen då vi var hemma hos mig slutade med att jag spydde i en plastpåse (ovanligt? hahaha) och alla fick gå hem. men fyfan så kul vi hade. tror jag XD



Patrik, Mia, Sara, Bella, Jag, Östen, Malin och Johan <3





Miss you all the time ponani <3


Ponanilöööööve <3


Måste ha varit något fett roligt som hände i just det ögonblicket.. .mins tyvärr inte vad xD


hujedamig vilken jävla kväll hörrni! Minns ni? :D

Jag och min sambo är kändisar :D

Kategori: Allmänt



Frågan var ju (såklart) vilken den bästa jullåten var :) finns i NSD 16/12
och såklart så ser man ut som ett köttbullsmiffo från usa... men de kan jag ta.

Julstädat och fint :)

Kategori: Allmänt

'
Se så fint å välstädat jag har i mitt rum ^^

Mina nya skor! <3

Kategori: Allmänt




Ahw mina bejbisar <3 Älskar mina nya skor :)

Dag 17 - Mitt favoritminne

Kategori: Allmänt

Mitt favoritminne som jag nu ska berätta om var då jag hämtade hem min häst Cayenne <3
jag mamma och pappa åkte ner till vindeln för att hämta hem världen bästa häst, Cayenne.

minns hur fantastiskt lycklig jag var just den dagen i maj. hur spännande det var att få sin första, alderless egna häst. som jag skulle få dela många minnen med i många år framöver.


Här är Cayenne när jag och hon var på kurs i Blåsmark :)

Dag 16 - Min första kyss

Kategori: Allmänt

Min första kyss.. seriöst så minns jag den väl inte. Var väl aspackad, visste inte riktigt vad jag höll på med och ptja... men den första som faktiskt har betytt något måste ändå ha varit den första med Totte. även den med Tobias (såklart)! Tobias minns jag betydligt bättre. Det var under det stora trädet på byxtorget i piteå under pdol och malin fick bara sitta och titta på. hahahaha stackarn <3
det var väl allt om de skulle jag tro.


nu sådär 5 månader senare så är jag och tobias mer än bara vänner :P mysny! hihihi

Dag 15 - Mina drömmar

Kategori: Allmänt

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?

Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


Jag drömmer just nu om en egen lägenhet på ett ställe där jag vill bo :) inte för att jag tycker illa om abisko eller så, för jag älskar verkligen livet här uppe. men jag vill liksom ha mina egna möbler med min egen stil :P och sen så drömmer jag om mycket annat också.

http://ninjacamillas.blogg.se

Kategori: Allmänt

Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?

Kategori: Allmänt

jävla pissfråga. den har jag ju redan svarat på JUUUUU. det är ju tydligen inne med mode ;) lol.

men jag hade på mig mina svarta jobbarbyxor, min "Abisko mackåmat" t-shirt och ett svart förkläde...

SUUUUUCK att det inte kan komma nån bättre fråga.




sen så måste jag bara säga att ni andra som gör den här listan inte är lika bra som mig på att skriva om alla saker. fan vi lär ju känna varandra bättre pga den här listan så kom igen nu och fyll i den HALLA! :P

julklappsbekymmer?

Kategori: Allmänt

är säkert fler än mig som får detta varje år... julklappsbekymmer.. vafan ska man köpa till folk?
tror att jag har funderat ut en jävligt jättebra grej till min bästa kompis johanna ;) vill ge något hon vill ha, behöver och något som gör henne glad och lite mer erfaren. vad det är kan jag tyvärr inte skriva här MOHAHAHA men vi får se. kanske blir nått helt annat.

och vad ska man ge till pvn och brorsan? eftersom han säkert läser min blogg så är det inte lämpligt att skriva förslag ens. han önskade sig en teckning. suck. jag älskar att ge bort saker. tycker att det känns bra. att göra någon annan glad ^^

till mapa och kusinen har jag redan hittat några saker. som damp ner i brevlådan hemma i bredsel idag :P

och vad fasen ska man ge till sambon? annica fyller ju år på julafton å allt. suck dessa jävla julklappar.

blir i alla fall julklappsshopping i kiruna på onsdag. käka lite god mat och ta en långfika. de blir nog mys. så länge man tar sig iväg på morgonen så man kan kila omkring där medans det är ljust ute fortfarande. måste få tag i jonna också, för det hade varit så trevligt om man hade fått träffa henne :)

aja nu ska jag nog ringa tobias <3 pusshaj

Dag 13 - Den här veckan

Kategori: Allmänt

Den här veckan kommer det inte hända så mycket. kommer att jobba och vara ledig onsdag och torsdag.. då ska jag väl typ diska och pulla eller nått xD


äh jag veeeeet inte.

nu har jag en plan. jag och min älskling annica ska åka in till kiruna på onsdag då vi båda är ledig :)

Dag 12 - I min handväska

Kategori: Allmänt




En massa nikotin och lite annat smått och gott ;)

mitt nya hår :D

Kategori: Allmänt







nu blir de nån drink på lodgen med min fina sambo annica <3

Dag 11 - Mina syskon

Kategori: Allmänt

Min storebror

Min storebror, Johan... en kille som inte alls vet vad han vill här i livet, en vilsen och ensam själ som söker något som jag verkligen hoppas att han kommer finna en vacker dag.. Fast han är min bror så kan jag inte säga att jag älskar honom längre.. han har "dött" i mina ögon.. och detta är så otroligt svårt att förklara så det är inte sant. men ja så är det.

veckans hunk

Kategori: Allmänt



veckans hunk är....... RICKARD!!!! :D snigg han är ;)
han är singel och letar efter kvinnan i hans liv. hör av er så ger jag er hans nummer ;)

Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag

Kategori: Allmänt



Zeebratröja från fettoavdelningen på KappAhl
Jeans med vita sömmar från Mera mode i Kiruna
Randiga sockar som är snodda av mamma
Och sist men inte minst!!! mitt nya hår :D blir inte bättre än så som på bilden eftersom jag inte har fixat de idag.kommer kanske någon annan bild sen någon gång i framtiden :)

Dag 09 - Min tro

Kategori: Allmänt

Jag måste börja säga att jag är inte troende. jag tror inte på gud, jesus eller den heliga maria.. jag är inte döpt och jag hatar att vara i kyrkor.

vad jag tror på däremot, de är väldigt mycket. jag tror på mig själv - även fast man kanske inte ska göra det vid alla tillfällen för att man är alderless för oseriös osv så gör jag nog det ändå för att jag vet vem jag är och vart jag står. jag tror på vetenskapen och bara därför tror jag per automatik inte alls på gud. jag tror på karma stenhårt och att alla goda gärningar som man gör kommer att komma tillbaka till mig förr eller senare. tror även att på återfödelse. att man föds till en ny människa men har kvar samma själ. så själen är flera miljoner år gammal.

jag behöver liksom inte hitta gud för att veta vad jag vill. jag behöver inte tro på någon annan än mig själv. men ibland så skulle det vara "enkelt" att ha någon att tro på, gud till exempel. för jag tror att ens vilja stärks på ett sätt som jag har väldigt svårt att förklara i text.. men om man tar tex en sjuk man som är troende, han tror kanske att han blir botad om han ber till gud och så... men det kanske bara var hans vilja och positiva synsätt som gjorde honom frisk.. men de vet man ju aldrig. i något annat liv kanske vi får svar på alla frågor som vi ställer till oss själva i det här livet....

till sappan!

Kategori: Allmänt

eftersom sara maria persson inte kommer ihåg första gången vi träffades så måste jag ju skriva ett inlägg om hur det var och gick till och vilket intryck hon gav mig.

vi var på fest hos jimmi på övrabyn.. en valborgsmässoafton tror jag bestämt att de var.
instövlande kommer sara persson full som ett as och hälsar på lilla mig som dricker för typ första gången bland för mig DÅ okända människor! hon påstår att vi är släkt och jag tänkte bara "shit vafan är de här för brud.. jag vill inte prata med henne och FAAAAAAAAN varför har jag bara cpstörda människor i släkten" hahaha ja så de kan va. träffade henne igen några gånger efter detta fantastiska första intryck och märker att hon faktiskt är en jävligt trevlig brud. kanske inte har alla hästar hemma på gården men är ändå reko och go som fan.
verkligen en av mina bättre vänner! <3 puss sara :*

Dag 08 - Ett ögonblick

Kategori: Allmänt

hmm hur berättar man om ett ögonblick??? ska det vara ett ögonblick av livet man minns eller ett man har försökt att förtränga? ska det vara vad jag gör om ett ögonblick eller hur länge ett ögonblick är?

ett ögonblick jag minns är när sara bakade pepparkakshus. det var absolut de fulaste jag har sett i mitt liv! en bild säger mer än 1000 ord.. så jag tänker inte berätta mycket mer än så.

Dag 07 - Min bästa vän

Kategori: Allmänt

jag skulle inte vilja säga att jag har någon bästa vän. jag har MÅNGA bästa vänner...
jag älskar alla mina vänner på ett eller annat sätt. ingen är den andra lik och alla har så många olika bra och mindre bra sidor. det är svårt att peka ut någon utav alla dom som "min bästa vän" så därför tänker jag inte göra det. jag tänker berätta lite kort om ALLA (som jag anser vara) mina bättre vänner.


Johanna: Världens coolaste tjej och som verkligen platsar som en av mina bättre vänner. Ärlig, Förstående, Rolig och helt enkelt bara lite bättre än de flesta. Bangar aldrig på något och vi har nästan jämt roligt. Älskar dig för den speciella personen du är och för alla skratt du kan ge mig även när det känns mörkt och dystert i livet.

Josefin: Min bästa kusin! För henne kan jag verkligen berätta allt för. Hon lyssnar och är en av dom som verkligen förstår mig. Att vi sen har väldigt roligt ihop gör ju bara saken bättre :) Älskar dig så sjukt mycket!

Malin: En öppen, smart och en tjej jag verkligen litar på till 100%. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord! Känns väldigt bra att vi har kommit varandra så pass nära och en vän som jag verkligen vill ha kvar i framtiden också :)

Sappan: SAKNAR DIG SÅ SJUKT MYCKET!!! <3 måste jag bara få börja säga. En kompis som jag till och med klarar av att resa med. Inte fyskam inte. Första intrycket var inte så bra som vi redan vet. Men efter en kort stund i din närvaro gör mig genast lite lyckligare och gladare. En sann vän och släkting ;)

Miriam: En vänn jag inte träffar så ofta nu för tiden. En av mina äldsta vänner. Vi har kännt varandra i mer än 10 år nu och känns som att vi kommer göra det i minst 10 år till. Vilket jag hoppas. Man behöver inte alltid hålla kontakten och prata i telefonen varje dag trots att man bor på olika eller samma ställe. Vi tar bara upp där vi lämnade det sist och kör vårt race.. Underbart om ni frågar mig. En väldigt ärlig och rolig tjej och en superbra vän!

Jag älskar ALLA dom här vännerna. och om ni känner er glömda i detta inlägg så är det inte för att jag ogillar er på något sätt. Utan för att jag kanske anser att jag inte känner er nog bra. Men jag skulle gärna vilja lära känna er bättre! Vi kanske måste umgås mer än vad vi gör! PUSS!

 




detta är btw jag som sitter på tåget mot bredsel :) i min nya fina mössa

Dag 06 - Min dag

Kategori: Allmänt

Idag så har jag gjort följande i kanske nästan rätt ordning.

1. vaknade 09.00
2. duschade
3. klädde på mig jobbarkläderna
4. ringde och väckte tobias
5. gick till jobbet och rökte en cigg
6. fixade allt som man måste göra på morgonen.
7. fixade en pall med tomglas, ölfat och kolsyretuber
8. stängde restaurangen
9. stängde macken
10. gick hem
11. åt rester från dagens lunch
12. såg tv
13. satte mig här vi datorn

de är min dag.. orkar inte berätta mer ingående än så faktiskt. så ni får nöja er med detta.

Dag 05 - Vad är kärlek?

Kategori: Allmänt

Ja hur fasen ska man förklara vad kärlek är för mig? Absolut inte den lättaste frågan man kan svara på...
Jag ska försöka förklara vad kärlek är ur min synpunkt i alla fall.

Kärlek är när man älskar en person och vill vara med personen hela livet ut. Man kan inte tänka sig att vakna upp med någon annan vid sin sida förutom den som man tycker är kärleken personifierad.
Kärlek kan också vara till ett djur, sak eller annan människa, även en vän.. man kanske inte är kär i denne men man tycker om den och värdesätter den verkligen sjukt högt, då tycker jag att det är kärlek.

Kärlek är så mycket mer... kärlek är ALLT! musik är kärlek, jaget är kärlek, mina djur är kärlek, och så mycket annat också. kärlek är något som gör en glad och lycklig, kärlek kan vara det som även gör en ledsen, förtvivlad och förvirrad.. kärlek är ta mig fan allt. bara mer eller mindre.

Dag 04 - Det här åt jag idag

Kategori: Allmänt


Kycklinggryta och ris nom nom nom


Keso


Tomater


Kokt ägg

Dag 03 - Mina föräldrar

Kategori: Allmänt

Jag måste bara säga att jag har verkligen VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR!!!!!

Min
bästa mamma, Ingrid som har grått hår, en ingengörsutbildning, ett chefsjobb och ett eget företag. Min förebild och mitt ljus här i livet. Hon som alltid har ställt upp för mig under mina skolår när det har varit som tyngst. Som alltid ställer upp för mig nu när jag har sökt läkarvård och är "sjuk". Hon som alltid finns där för mig när jag behöver henne. Jag älskar min mamma mer än allt annat på denna jord!

Min bästa pappa, Sven-Olof. som aldrig kunde spela fotboll med mig när jag var liten, men som gjorde 10000 andra saker för mig. Som är störig ibland men jävligt rolig och full i fan. Jag älskar min pappa för den han är och just för att jag har lyckan att få ha honom som pappa! Fast han inte har haft det lätt i sina dagar så är det honom jag kämpar för i livet. Att veta att han är stolt över det jag har lyckats med i livet är det bästa jag vet.

Min storebror

Min storebror, Johan... en kille som inte alls vet vad han vill här i livet, en vilsen och ensam själ som söker något som jag verkligen hoppas att han kommer finna en vacker dag.. Fast han är min bror så kan jag inte säga att jag älskar honom längre.. han har "dött" i mina ögon.. och detta är så otroligt svårt att förklara så det är inte sant. men ja så är det.

Dag 02 - Min första kärlek

Kategori: Allmänt

När jag var liten... Nu snackar vi om dagisåldern! Så var jag jättekär i en kille som heter Olle, vi gick på samma dagis i Boden. Vi byggde en koja i kuddrummet och pussades ^^ Sedan så gifte vi oss <3 <3 <3

Love you Olle 4-ever!

Dag 01 - Presentera mig själv

Kategori: Allmänt

Vem är jag?
Jag är Anna Maria Eleonora Karlsson, alderless för många år gammal enligt mig själv, kanske inte för andra. Men i mina ögon.. Jag föddes i Boden och har flyttat omkring en hel del. Inget jag gillar men jag brukar säga att jag är uppvuxen i Boden och Älvsbyn(Bredsel), det är på de två ställena jag har bott längst tid av livet.
Älskar mina vänner och hästarna (trots att dom inte är en lika stor del av mitt liv längre) flera varv runt jorden. Hade gärna viljat träffa och spendera mer tid med dom!

Just nu så jobbar jag i Abisko med ett jobb jag verkligen trivs med, jag har verkligen haft tur som fick mig ett jobb. Känner mig lyckligt lottad på det planet.. Mindre lyckligt lottad på många andra plan dock. Sjukdomar and so on som har fuckat upp livet rejält. Men jag lever livet och är absolut inte missnöjd!

Jag har allt jag behöver och vill ha. Vissa saker önskar jag att man inte hade. Jag tar dagarna som dom kommer och jag lever i nuet och inte i det som redan har varit eller kommer att hända. Jag hatar falskhet och dom som tror att dom är något.

Jag orkar inte skriva mer om mig själv nu. Det är så svårt :P

Om en månad

Kategori: Allmänt

eftersom jag härmar andra så ska jag också göra detta! varje dag i december skriva om följande på rätt datum å de osv osv osv blablabla

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?

Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

God jävla jul i förskott önskar världens bästa CF wannabeeeee! :D

Kategori: Allmänt