CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Jag känner mig rik..

Kategori: Allmänt

Så otroligt rik. Vet inte varför egentligen. Men fan vad rik jag är.

Dagen har varit lång. Asbra hela morgonen med massa mys. Å sen åkte jag på jobbet där det var kaos. Tog ca 3-4 timmar att komma ikapp i arbetet. Men men, snart är det oktober å då blir det mindre slit. hohoho.

Igår så var jag och robert i Boden och äventyrsbadade. Efter det så målade vi tavlor. Jag fick till min tall (i kol) och han ritade en myr (men jag saknade trädet i mitten.) i alla fall så bör man bada oftare. Det är roligt och inte så värst dyrt. Kostar ju samma som exempelvis bio eller mat ute. Grejen är väl bara den att folk inte orkar och gör det så mycket besvärligare än vad det är.
Sen kan jag ju berätta att jag för första gången i mitt liv åkt det blåa röret.... HELT OTROLIGT. Det var inte så läskigt som jag har trott sen 95 eller när det nu var dom byggde stället. Och inga armar eller ben vart brutna. Å tur är väl det. Men om sanningen ska fram så blundade jag hela vägen, nästan.

Nu ska jag äta tusen kg kexchoklad och sen försöka sova. hehe.
Tycker om dig. ;) puss.

Helgmys.

Kategori: Allmänt

Jag har (tro det eller ej) varit ledig i helgen. Asbra helg om jag får säga det själv. Började med en snabbvisit hos bästa vännen som jag inte har träffat på någon månad. Grymt fint att få surra lite. Hoppas vi kan ses snart igen.
Sen på lördagen vart det skogsdag med skattjakt för barnen och massa roligt nörderi om hur man gör en väg osv.
Sen så ringde Robert och ville hälsa på. Såklart var det jätteroligt och mysigt. Så nu har han fått träffa hela släkten (nästan).
Och imorrn är det tisdag och då får jag träffa honom igen. woop woooop :D

Nu ska jag vila lite efter dagens jobb som var 4.45-13.30 ;) höhöhö kulT

Direkt man landat så vill man härifrån igen.. Varför är det så?

Kategori: Allmänt

Jag har inte bott här i Luleå i en månad än. Och precis när man har landat, erkänt för sig själv "jag trivs ändå rätt så bra här i lägenheten" så vill man härifrån. Varför är det så? Är jag verkligen en så rastlös människa med 0 ro i kroppen? Är det verkligen så illa?
Har kollat på jobb, hittade massa i fjällvärlden, Abisko, Björkis, Riks osv. å funderade på att söka. Jag längtar ju trots allt tillbaka. Men jag vet ju att jag inte vill bo där över vintern. Det är ju det värsta. Men hösten där uppe är så otroligt underbar. Så bara därför längtar man ju dit. Fast det kanske räcker med att bara vara där några dagar för att stilla begäret? Vem vet.

En rastlös människa kommer jag nog alltid att vara. Men nu vill jag faktiskt bara hitta min plats där man kan få andas ett tag. Inte ha sån jävla brådska. Jag har ju trots allt flyttat ca 11 gånger på 5-6 år, och det är lite för mycket helt ärligt. Näpp jag ska förtränga tankarna på Abisko. Det blir inte. Det blir hus i Bredsel istället.

Mätt och belåten

Kategori:

Nu har jag middagsrast på jobbet. Är mätt i magen och har läst om Carl-Philips krogalagsmål i tidningen. Inte ett dugg intressant.

I Helgen har jag varit med Robert. Ätit pizza som vi gjorde tillsammans (mest han) och glass som jag gjorde de mesta av :) gjorde ett eget hittepå recept som vart asbra.
Får se när man får se honom igen, men det är nog inte allt för långt bort. Hoppas jag.

I helgen hoppas jag på lite festligheter, så är någon intresserad av att umgås så kan ni ju kontakta mig på nått lämpligt sätt. Alltså inte flaskpost. Läser sällan sådant nu för tiden. ;)
Puss



Å så här söt är jag idag på jobbet hahaha

Likörer

Kategori: Allmänt

Idag har jag ju varit galet huslig. Har då som sagt plockat bär och gjort likörer. Hallon, stenbär och åkerbärslikör vart det. Så där vid jul är dom klara att drickas ;D

Igår gick jag upp på berget. Sjukt mysigt och bara bruset från forsen som hördes. Verkligen fridfullt och det är ro för själen. Är på tok för stressad över jobb å annat tjafs för mitt eget bästa och det kanske kan vara klokt att göra sådana saker som man tycker är fridfullt och fint. Hatar att stressa. Hatar väl kanske egentligen det mesta nu. Känner mig inte alls fri. Vilket såklart är väldigt tråkigt. För det vill man ju göra. Eller hur?

Åkerbär

Kategori:

Idag har jag varit ute i skogen runt huset och plockat åkerbär. Tänkte att jag skulle göra likör av hela kalaset :)

Måste ju sysselsätta mig med olika aktiviteter nu när jag är ledig (i en dag). Så man inte bara går och väntar å längtar till helgen då Robert kommer hit. :)

Helgens bravader

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått ha en riktigt bra helg!
Har varit hos Malin i Umeå vilket var jättetrevligt. Sen har jag varit hos Robert i Glommers som också var trevligt. I Umeå vart det mest bara tjill och mys. I Glommers vart det ännu mer mys och lite fest. Efter 3½ öl på ca 3 timmar så slängde vi in handduken och gick hem till Robbelibobban. Han trött efter fjällvandring och värdelöst fiske och jag halv-nykterist och trött efter för mycket jobb å beredning av smörgåsar. Grymt göttigt hur som. Vaknade dock före kl 7 och var pigg, inte lika göttigt. Men vafan det vart en asbra morgon ändå med Lasagne till frukost och atletiska aktiviteter haha :)

Helt otroligt...

Kategori: Allmänt

... att vuxna människor inte kan bete sig vuxet. Varför kan inte folk bara vara trevliga och bete sig öht?
Jag blir nästan lite irriterad. Å vafan? Är vi inte ens vänner? Fast å andra sidan så är ju killar gode jävla puckade. (Ja Johanna, vi måste snacka!!!!! ASAP)

Överraskning.

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag långt från hemmest trygga vrå. Besökte en snubbe ute i skogen. Sjukt fint vart det. Med bad och en snabb tur upp på berget.. Mysigt och fint. Vart nog själv lika överraskad som honom. :)

Mina snabbaste kläder!

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit på mig mina snabbaste kläder. Helt underbart att jag faktiskt flyttar idag. Jag har längtat efter nått eget hur länge som helst. Sen har jag ju fått en inneboende också. Å bara grejen att slippa vara ensam är ju fin!

Massor som jag måste köpa tyvärr. Men fan vad kul :D
Knivar och stekpanna + säng och matbord är väl egentligen det viktigaste. Nu ska jag ta å packa in lite i bilen så det bara är att köra in till kontoret kl 9 :D PUSS VÄRLDEN!