CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Tillbaka i Abisko

Kategori: Allmänt

nu är jag tillbaka i abisko. riktigt skönt faktiskt! :D tar så jävla länge att köra bara :/
nu ska jag och min sambo fortsätta döda i våra spel ^^

Nu bär det iväg!

Kategori: Allmänt

nu har jag packat mina saker och snart så bär det iväg till sangis för att få hinna spendera lite tid med tobias innan allvarer börjar om igen. så hejdå bredsel/älvsbyn och hej sangis och sedan abisko!

kommer väl hem i april/maj.

fjortisar är en ras för sig

Kategori: Allmänt

jase mina vänner... ikväll har jag varit på fest (nykter) med en massa fjortisar. underbart! eller kanske inte...
var en jävla massa, har inte sett så många sedan högstadietiden på ett ungefär. de jävligaste av allt är väl att man var nästan precis som dom när man själv var i den åldern. tur att man blir klokare med tiden och liiiite mognare.

imorrn ska jag packa mina saker och sen så bär det av mot Sangis och Tobias och på söndag eller måndag vidare mot Abisko (Narnia) ska bli skönt att börja jobba igen. men visst har det varit skönt att vara långledig också ^^
det jag har saknat med jobbet är de regelbundna tiderna som man har. man kliver upp i tid på morgonen och jobbar hela dagen och när man kommer hem så äter man mat och sen går man och lägger sig i tid. mega massa jätteskönt är det tycker jag. sen att man får lön i slutet av månaden är ju också bra - naturligtvis! tänkte börja lägga undan pengar så att jag har råd att åka utomland i höst.. med siktet inställt på London, med mamma. skulle vara awesome. sen så får man ju se om det håller eller inte :P

annars så har jag bara hängt med johanna idag och uppdaterat ponaniboken lite! :D

(här skulle jag ha laggt upp en svinful bild på johanna, men hon var för ful så de gick tyvärr inte. taskigt)

shoppa!

Kategori: Allmänt

har köpt en massa nytt igår när jag och kerstin var på stan :) GÖTT med lite nytt :)

idag ska jag ner till älvsbyn och vara med världens bästa johanna. ska färga hennes hår osv osv. sen kanske jag/vi ska förbi emmelie för hon har fääääst! men den som lever får se. blir i alla fall en nykter helg för mig. ska ju tillbaka till abisko på söndag/måndag så de är bäst att man inte har någon alkohol i kroppen ;) vill vara pigg och utvilad eftersom jag kommer att köra själv och det är jävligt långt att köra helt själv tycker jag. 43 mil typ.

klart å beta'rt

Kategori: Allmänt

nuuuuu är ALLA räkningar betalda. betalade även räkningar som är för feb å mars men de känns bra att ha gjort de. har lite pengar kvar på kontot och om nu detta inte skulle gå ihop så får jag väl ta ett smslån ;)
tur att februari är en kort månad :)

idag tänkte jag nog ta den snabba silvriga till piteå och vara med anna risberg! kanske kolla efter nån tröja också. men jag vet inte riktigt om jag ska göra't.. eller så stannar jag hemma idag. kanske kanske..


eller så köper jag chips för alla pengar :)

fyra sekunder. underbart men kort

Kategori: Allmänt

om två minuter så får jag min lön. det känns faktiskt rätt gött att veta. det som känns mindre gött är att jag inte får nån lön i februari, eftersom jag har varit ledig hela januari :P men sådant är livet. får ju lite extra klirr nu så ;)

hade tänkt göra en seriös uppdatering men jag orkar inte. har varit vaken sedan kl 6 imorse och nu tänkte jag faktiskt sova. synd att inte tobias är här bara :(

Ett imperium av kakor!

Kategori: Allmänt


Min fina nya tunika/klänning vad de då är. 149:- på rea ^^



GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR JAG ÄR EN LEOPARD! :D


åsså vare min kavaj.. dålig bild, den gör den verkligen inte rättvisa. men den var snygg faktistk :)


Sist men inte minst en bild på världens bästa anna i sin nya hårfärg som cammeplutten fixade och den nya frillan som malin fixade :)


Nu är jag hemma hos Kerstin och tar han om hennes hundar eftersom hon jobbar sent idag. Kollar lite på Oprah och äter kakor xD Jag som tänkte bli slimmad inför sommaren, men äh orka... kan ta de nästa år, eller året efter de ;)

Har fått nå knas i min högerarm också.. gör så jävla jävla jävla JÄVLA ont i vissa lägen. i bicepsen liksom... fattar inte vad de kan vara för fel. får åka till VC för att kolla upp de om de inte går över snart.

jag lever fortfarande! :D

Kategori: Allmänt

ja jag lever fortfarande. det har varit lite tomt på uppdateringar några dagar nu, men det är för att jag har varit hos tobias och är där fortfarande. tog mig bara lite tid till att uppdatera med några rader :)
har just vaknat och ätit frukost typ :P satte mig här för att kolla igenom alla bloggar jag följer och kolla in lite kläder å så på olika sidor ;D

har ju faktiskt införskaffat en kavaj (svart från FETTOAVDELNINGEN!) en svart tunika med lång arm och krimskrams på axlarna som dessutom är försedda med axelvaddar ;) OCH ett par leopardmönstrade strumpbyxor :D
ska senare (läs när jag får pengar) köpa nån ljusare tunika/linne och en jeansskjorta och självklart ett par jeans :P SMASK!

nu ska jag lyssna på tobias never endning gitarrspelande :P

Har så mycket saker jag vill göra!

Kategori: Allmänt

har kommit på vad jag vill göra i framtiden. eller ja det kommer kanske att ändras. men just nu så sprutar de bara ideer :D

  • jobba på en ranch eller liknande i USA
  • plugga till butikschef
  • jobba inom handel/turism/restaurang
  • jobba i norge
  • plugga språk på komvux
  • resa resa resa!

finns massor av saker jag vill göra. men här är några :)

Dagens

Kategori: Allmänt

Dagens humör: Seg och arg för att jag sov för länge! :(
Dagens mående: mår helt okej idag
Dagens borde: gå ut på en promenad, men det känndes så bitande kallt.. och duscha
Dagens frisyr: spretigt åt alla håll och kanter + flottigt som fan! usch
Dagens smink: inget. brukar inte sminka mig när jag bara ska vara hemma å dega! haha
Dagens planer: fördriva tiden tills jag ska ta in hästarna
Dagens vill ha: JEANS JEANS JEANS JEANS och en kavaj
Dagens längtan: längtar efter Tobias såklart :)
Dagens fundering: varför Frodo inte fick åka örn till Mordor..
Dagens beroende: SÖMN!
Dagens tråkigaste: att jag sover allderles för länge och att katten biter mig i hälsenan
Dagens klädsel: t-shirt från herravdelningen på KappAhl, Ridbyxor från Hööks, Strumpor från Johanna och en BH från Lindex
Dagens inköp: Har inte köpt något idag :)
Dagens dröm: Bli snygg..

JEANS <3

Kategori: Allmänt

jag vill köpa jeans jeans jeans! massor av jeans! <3
har spenderat en jävla massa timmar idag med att söka på olika "jeanssidor" men man är så kräsen. och sen vill man ju inte beställa sådant över nätet, i alla fall inte jag.. då de är rätt viktigt att dom ska sitta bra! önskar att det fanns fler bra modebloggar.. med en massa denim - jeans - snygga blusar/tröjor osv osv. men nä :P
har dock hittat en rockabillybutik på nätet som verkar vara GRYM! dags att göra en makeover kanske? ;)

50tal är ju awesome!

shoppa på nätet!

Kategori: Allmänt

har seriösa "vill ha begär" men jag vet inte riktigt av vad.. känns som att det fattas en massa saker i mitt liv. men nä det är nog bara inbillning.

i alla fall så har jag kollat runt på en massa olika internet sidor som säljer kläder mm. och det som stör mig nått så innihelvetesjävlaASmycket är att dom bara har saker i strl "small". jag som inte är världens smalaste brud kan inte få på mig typ något i strl small.. ibland inte ens medium. jag har kurvor och trivs jättebra med det. men det är så jävla jävla jävla svårt att hitta kläder! har stor rumpa och feta lår och de går fan inte att köpa byxor nästan! shit så less jag blir. men har i alla fall tänk att jag ska köpa ett par jeans i månaden de här året... älskar verkligen jeans och vill ha en massa par :D nu har jag kanske en 4-6 par, orkar inte räkna i huvudet är så jäkla trött ^^ haha mina nästa par tror jag ska bli ett par wrangler ^^ dom har btw SKITSNYGGA jeans för killar :)

They're taking the hobbits to Isengard!

Kategori: Allmänt

Nu har jag sett hela Sagan om ringen triologin som jag fick låna av johanna å ante :) ska lämna tillbaka dom på onsdag när jag ändå ska till stan med mamma och för att johanna är ledig då ;)
frågan är varför Frodo inte fick lifta med en örn till Mordor och kasta ringen i elden och sen lifta tillbaka? Orka gå till Mordor liksom.. aja man kanske inte ska fundera för mycket på sådant ;P
dom är i alla fall riktigt bra filmerna :) såg två av dom igår hos malin och en idag med kattungen Uno :P

annars har jag faktiskt inte gjort nått speciellt idag, bara slappat järnet med en kopp choklad :D













Den här bilden var ju lite festlig :D hahaha

Snön den bara vräker ner!

Kategori: Allmänt

gud vad det snöar ute! det bara vräker ner. har just kommit hem från ännu en kväll (en mycket trevlig sådan) i tvärån hos malin.
och jag må då säga att jag var lite orolig om silverpilen skulle ta sig upp för den branta backen som är mellan malins hus och vägen.. men såklart den gjorde det! det gick bara lite tungt :P
sen så måste jag säga en till sak som jag har tänkt på ett bra tag nu....


...jag är så JÄVLA GLAD för att jag bor i norrbotten! jag körde hem kl 4 på morgonen/natten och vägen var nästan helt plogad! det är ju ett under. att dom gör det. att dom orkar. all heder till de som plogar här i norrbotten! för utan dom så hade vi också haft årliga "snökaos" som dom har i övriga sverige. sen så har vi ju en budget för snöskottning osv osv OCH ett ställe att dumpa all snö på. vi här uppe tänker nog mer än dom i södra sverige ;) tror inte ni det också? ;)
dom har ju ett jävla kör i ett med de där "snökaoset" jag fattar inte hur man INTE kan budgetera en så pass viktig grej som snöskottning. för det gör så att folk kommer sig till jobbet vilket sedan leder till att dom betalar skatt osv som sedan går till olika saker i samhället.
jag gillar verkligen norrbotten och jag gillar nästan ännu mer dom som plogar våra vägar så att vi tar oss fram :)
PUSS!

The Ponani King!

Kategori: Allmänt

idag ska jag till johanna, för att hennes karl fyller år på typ tisdag och dom bjussar på tårta!!!!!!!!!!!! idag :)
och som ni säkert vet så tackar jag sällan nej till tårta :P är seriöst det bästa jag vet! nom nom nom
så nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig lite mer kvinlig,  måste börja använda smink oftare nu eftersom jag har kort hår. vilket jag tycker är rätt kul :)


Ante och Jag :)

adios

Apelsinkvinnan på Konsum

Kategori: Allmänt

det var såhär... att jag och min kompis sara skulle handla lite mat på konsum i älvsbyn för att kunna avnjuta en god middag i varandras sällskap. vi vandrar till frukt och grönsaksavdelningen och får syn på APELSINKVINNAN! vem är denna mystiska kvinna tänker ni säkert.. jo det ska jag säga er, det var en kvinna som hade plockat på sig ungefär en 7-8 proppfulla påsar med apelsiner! det vart ju en fokin halv vagn! helt stört mycket apelsiner. och jag undrar verkligen vad hon skulle göra med alla. kanske hade hon en massa barn som lider av c-vitaminbrist eller så ska hon pressa juice, för alla vet hur många apelsiner som går åt till de.. eller så älskar hon apelsiner mer än sin man. det är ju sådana gånger som man i efterhand önskar att man hade gått fram till kvinnan och faktiskt frågat vad i hela fridens dar hon skulle göra med alla dessa apelsiner. men man gjorde det inte utan man gick till brödet och garvade lite åt henne istället och funderade på om hon hade alla hästar hemma i hagen och nu måste man leva i nyfikenheten i resten av sitt liv. It sucks sometimes!

till något annat. idag har jag ätit två påsar med popcorn. micropopcorn. supergoda. superbilliga och jag skulle säkert kunna äta en hel påse till utan problem. det är ju bara luft.... nästan.

Törnrosa var ett vackert barn, vackert barn, vackert barn...

Kategori: Allmänt

har sovit största delen av den här dagen. kan ha varit för att jag gick och la mig vid 5-6 tiden imorse och sov sen till kl 14, för då ringde johanna och väckte mig... men nu har jag sovit i kanske 2-3 timmar till för att jag är så sjukt trött. fattar inte hur man kan ha sådana dagar. men imorrn ska jag försöka ta mig upp i tid OM det nu bara går. allt blir ju såhär när man är ledig. blir ju bättre sen när man börjar om att jobba och får lite rutin på dagarna :)

nu ska jag äta en semla som världens bästa mamma har gjort - dvs MIN mamma som är miljöchef :)

:*

Kategori: Allmänt


Jag tycker att han är gode snygg :)

Min nya frilla! :D

Kategori: Allmänt

Det vart som sagt en kort frisyr ala pojke :P


måste dock färga mitt hår eftersom jag har en blond slinga i "luggen" som jag absolut inte vill ha.
men mamma tyckte att det var coolt :P

tips på bloggar!

Kategori: Allmänt

jag skulle vilja ha tips på bra bloggar som ni följer.. gärna personer som uppdaterar OFTA!

ibland brukar jag garva åt mig själv!

Kategori: Allmänt

ibland brukar jag garva åt mig själv när jag upptäcker vad jag har i mina playlists på spotify! det är en jääääävla blandning må jag säga er.. helt crazy.. aja fick mig ett gott skratt medans jag tänkte "vafan är de jag lyssnar på egentligen"

Fredag idag och vad ska man hitta på, dra till KP och hyra Die Hard tvååå!?

Kategori: Allmänt

de går it för att jag är en fattiglapp och KP finns inte nå mer :P

nä meneee vad hittar man på en dag som denna? funderar på att börna ner till vidsel och köpa nå gottiegott! typ popcorn, mitt senaste beroende.. nämen de är faktiskt sjukligt gött! önskar att vi hade hemma så jag slapp köra någonstans.. men vafan måste man så måste man :P

ska snart visa bild på min nya frilla också. vart jättejättekort men jag vart jättejättenöjd :) tack vara min awesomeiga kompis malin :D









nu viddo.

I Twäraaan

Kategori: Allmänt

Nu är jag hos Malin i Tvärån AWESOME säger jag :)

På dagarna på dagarna

Kategori: Allmänt

godmorgon världen! är säkert en ljuvlig dag utanför mitt fönster.. men jag ligger banne mig kvar i den varma och lite för sköna sängen och tänker göra de ett tag till :P
vet inte alls vad denna dag har att erbjuda. förmodligen inte nått alls. orkar inte ringa någon och höra om man ska hitta på nått. för jag har fasen inte råd med bensin till bilen. och inte heller lusten på att det alltid ska vara jag som ringer för att höra om man ska umgås. den enda som ringer mig är johanna. visst vissa ringer ibland. medans andra inte ringer alls. de tycker jag är orättvist och man börjar ju såklart att fundera på om ni faktiskt vill umgås med mig?


nog om det.
nu ska jag vända mig om och sova lite till.

Xbox 360 <3

Kategori: Allmänt

Nu ska jag spela på mitt älskade xbox 360 hela natten :D eller ja tills de är dags att sova sig lite :)

PissBanken och PissWillys!

Kategori: Allmänt

När jag och min vapendragare Tobias var och handlade på Willys i Kalix så drog dom dubbla summor från mitt kort.. eftersom jag är supersmart och inte alltid har en massa massa massa pengar (iofs så äger jag inte en massa massa massa pengar men i alla fall) så för jag bara över så att jag precis klarar mig för ändamålet liksom.. så jag hade drygt 500 kr på kontot.. maten gick på ca 400 kr och nu ligger jag back på mitt konto med nästan -300 :( vilket suger. man får säkert betala ränta å skit. nä men serri, INTE kul!
hoppas som fan att jag får tillbaka mina pengar för att för mig som inte tjänar över 10 lax i månaden är varenda krona värdefull!

Vet inte om de var gubbejäveln på Willys eller fittbanken som de var fel på.. Nått utav de. Tror att swedbank hade krångel med sina betalningar å så.. Äh skitsamma. Någon gång får jag väl i alla fall tillbaka mina pengar :)

nu ska jag sluta vara en bitterfitta över detta eftersom jag inte längre ligger minus på kontot och göra mig några varma mackor. nom nom nom

Bloglovin <3

Kategori: Allmänt

Väldigt väldigt VÄLDIGT uttråkad tjej..

Kategori: Allmänt

har faktiskt bara legat i sängen idag. gick iofs ner när sappan kom förbi för att låna toaletten.. och när pappa hade lagat mat. sen har jag varit på toaletten två gånger faktiskt. skönt.

åt btw chips igår... måste äta de när jag kör bil.. är en tvångstanke jag har. jobbigt om man sätter i halsen och kör åt helvete på E4an..

Dagens outfit

Kategori: Allmänt


Röd jacka
Bruna byxor
Gula vantar
Svarta skor


Kanske lärde mig något i skolan i alla fall...

Kategori: Allmänt

Har gjort om min bloggdesign nu :D visst vart den superfin?
har gjort den själv i paint. eftersom det är de enda programet jag faktiskt kan behärska xD

Sen så måste jag ju nästan ha lärt mig lite på webbdesignlektionerna i 3an på gymn.. eftersom jag kommer ihåg lite HTML och så vidare :D jag är nästan lite stolt. ska pilla på lite till, sen är jag klar då ska jag äta mat :)

LARS!

Kategori: Allmänt

det kommer att bli en massa spindlar! vänta du bara! MOHAHAHAHA


vill verkligen göra något idag.. men jag vet inte vad, är säkert smällkallt ute och jag orkar inte sätta i motorvärmaren i kärran.. nåväl jag kan gott hålla mig hemma en dag av 365 dagar på dagarna på dagarna..
MEEEN hur kulT är de på en skala? inte så värst... får väl spela mina mobilspel tills jag har varvat dom 1040235357989832 gånger :)
aja jag ska väl typ... göra nått då. ciao!

Svar på kommentar!

Kategori: Allmänt

Lars om Aldrig mer långt hår!:
bara du skippar spindelfrillan så :D


ALDRIG! De var ju faktiskt den frillan jag helst av allt ville ha! ;) Ska lätt klippa mina kids så när jag skaffar några :P om de blir en flicka så kan hon väl få en My Little Pony i nacken eller nått..
Ska nog själv kanske inte klippa en spindel... men att göra så de står "CHIPS" hade ju varit väldigt festligt, eller vad tror du lars? ;)

Frillor!

Kategori: Allmänt














Här är bilder på mina frillor som jag haft sedan typ 07-08 när de då var, de var då jag klippte av mig mitt långa hår.. galet så länge ;D


Aldrig mer långt hår!

Kategori: Allmänt

Jag har kommit fram till att jag HATAR att ha långt hår... därför tänker jag ALDRIG mer ha det :) nu snackar vi om typ-nedanför-pattarna-långt hår så att alla är medvetna om det!
Jag trivs bäst i en kortare frisyr och passar bäst i det också :)








Ungefär såhär tänkte jag att mitt hår skulle se ut inom en snar framtid... fast kanske rakat på ena sidan istället för bara kortklippt.. men jag vill ändå behålla min älskade älskade lugg eftersom håret då känns liiiiite längre än vad det är :) förut tänkte jag ju klippa en page och sedan låta håret växa ut till långt... men nä fyfan! hur kunde jag ens tänka den tanken?!?!!
har ju haft i löshår tills igår kväll och det säger jag er mina älskade jag kommer ALDRIG att ha det igen!!!!!

Klimakteriet...

Kategori: Allmänt

Min mamma är en klimakteriekossa! bör proppa i henne en massa chips så hon blir lugn och snäll typ... suck är lite less på att vara hemma. vart det redan när jag gick innanför dörren idag.. nyss..

har varit med mappo på stallet och även hälsat på henne.. å de var ju inte igår. så blir det när alla blir äldre och flyttar å har sig :P
pratade en massa stalletminnen och de är alltid lika roligt. har ju ingen att snacka häst med längre så de är kul när man väl pratar om et :)

har ju varit hos tobias sen i fredags så jag har inte haft tid att skriva här. men nu blir jag nog hemma några dagar innan jag åker till honom igen ;)

TVÅAN!

Kategori: Allmänt

Sömnproblem?

Kategori: Allmänt

jag har fått så sjukt svårt att kunna sova nu när jag inte jobbar. vilket är FETT irriterande. klockan är ju snart 5 och jag skulle ha sovit för lääääääääänge sedan. men nä. de gör jag inte. inte de minsta. aja jag ska försöka en gång till. vill ju att det ska bli "imorgon" så jag kan åka till tobbäää

Fantastiskt bra låt!

Kategori: Allmänt


Lööööööve it!

tänkte även vara snäll att dela med mig av en awesome-playlist som jag har gjort som är lite lugnare..
tjill heter den och om du har spotify kan du lyssna på na! :D

Imorrn ska jag åka till min fina fina kille Tobias och vara där några dagar tror jag.. Vet inte än hur länge jag stannar. Men nån dag tror jag väl. Måste ju hinna pussa på honom innan jag börjar om att jobba igen :)

Call Of Duty4 Modern Warfare

Kategori: Allmänt

har spelat CoD modern warfare (?) i snart 3 timmar. har aldrig i mitt liv spelat ett sådant spel förut så sög rätt brutalt i början må jag säga ;D men det går bara bättre å bättre :)
måste köpa en fet tv som jag kan spela på senare i livet... i alla fall större än en tv på 19" eller vad tror ni?
funkade inte att spela på våran vanliga tv eftersom att det inte gick att köra med PAL60 på den... eftersom att den är från 90talet och ja det säger väl allt. de var ju inte så hightec på den gamla goda tiden :P

ska ta och kolla om "min" bil är hemma och sen kanske jag ska iväg å fixa mitt hår om allt de jag vill går i lås.. fast jag kanske inte ids. de vet jag inte ännu :P
känner mig så otroligt trött, jag har ju trots allt krigat hela dagen ;)

Xbox360

Kategori: Allmänt

idag impulsköpte jag ett xbox360 i luleå.. passade även på att fika lite med Miriam :)
känner att de har varit en bra dag! köpte också några spel och tredje säsongen av How I meet your mother som jag ska se lite av snart :)

känndes som att jag ville ha ett jäkla tvspel till abisko eftersom det inte finns så jättemycket annat att göra där å så... sen så tänkte jag köpa nått spel där man kan spela fler än en så jag och min älskling annica kan lira tillsammans ;)
följde ju med kinect så de ska vi nöta järnet har jag bestämt :D sen så måste jag ha ett guitarhero eftersom jag är bäst på de :)

Mysny!

Kategori: Allmänt

har haft tobias här i en dag.. mycket bättre än ingen alls om ni frågar mig :)
vi har inte gjort nått eftersom det vart så kort, för han fick lite jobb. vilket är jättebra för honom ^^
och vi hinner ju dessutom ses mer för att jag är ledig hela januari :D



har hunnit med att hälsa på min bästa ponanivän johanna också..
målade mest med hennes småsyskon dock. men whatever ;D

Björnfittor <3

Kategori: Allmänt


Panda Sara Maria Persson Montazami


Lägg märke till min sensuella dubbelhaka... det var inte ens meningen att jag skulle få jordens fettvalk i facet... men ja man kanske måste inse att man ser ut som skit helt enkelt :) skyller på chipsen!


Här är min fina björnfittemössa också! ÄLSKAR björnfittor :D

Bildeeeeer!

Kategori: Allmänt


Julafton #2 hos Lotta och Håkan - Juldagen


Mina nya piñata Paco :)


De näst bästa godiset var i honom ^^ Tupla <3
(först så kommer ju raffaelo som ni säkert redan vet)


Jag och Sara dejtade ^^


Jag var packad och hade tjorvigt hår på nyårsafton

2011

Kategori: Allmänt

Gott nytt år mina älskade läsare!

Detta året ska fyllas av... JOBB! :D
jag tänker nog inte ha några nyårslöften eller annat valler.. tänker köra mitt eget race som jag alltid annars har gjort. nyårsfesten är över och nyårskyssen fick sara persson! och vad det innebär vettetusan xD
vart en afton på hotell storforsen med en massa löst folk som jag inte känner. visst var det trevligt ändå, men jag var för nykter för en sådan tillställning eller vad man då ska säga.

saknar min stora sked nu som tusan men snart så får vi ses. vilket känns ohelvittes bra faktiskt! <3