CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Asbra helg!

Kategori: Allmänt

Sjukt fin och mysig helg har jag haft.
Har ätit god mat (som jag inte har lagat själv, bara hjälpt till lite..) sjukt gott i munnen. Druckit nån lite öl, myst, surrat osv. Sjukt sjukt fint. Det vill jag göra igen ^^

På onsdag är det dags för flytt. Limpan och Matutas ska hjälpa och det är jag evigt tacksam för ;D Kanske blir nån liten oskyldig inflyttningsöl i helgen också, trots jobbet som kommer..
Nåväl nåväl.. Flytt onsdag, torsdag då. PEPP! Grymt skönt.

Å så kom sommaren.

Kategori:

Jättevarmt ute och jag sitter å solar. Men idag har jag till skillnad från igår städat lägenheten - men inte mitt rum. Det tänkte jag ta ikväll efter jobbet och eventuell träning. Eller så tränar jag lördag på förmiddagen man får se ;) Nu ska jag läsa min bok som heter "genesis han är bög han" jävligt kul måste jag säga. Av Manne påhlsson.

Man gör allt förutom det man skulle behöva göra!

Kategori:

Helt otroligt att man hittar på tusen miljoner andra saker som helt plötsligt är så otroligt intressanta och roliga, istället för att göra sådana saker som man borde göra. Jag bör: flyttpacka, städa hela lägenheten, träna och byta kattsand. Jag gör: solar (fast jag inte är så förtjust i värmen), läser böcker!!!!! (fast jag hatar att läsa böcker), tänker på allt jag skulle behöva göra men tänker att det hinner jag ju göra sen.... Återstår om jag hinner göra det sen eller ej, fast jag är ju snabbare än snabbast när jag väl kommer igång ;) Nu ska jag sätta mig ute i värmen och fortsätta steka ett tag till ;) Men kolla på mina fina fräknar jag har fått ;)

▪█─────█▪ Shut up and squat!

Kategori: Allmänt

Träningen gick inte alls så där jättebra idag. Men jag tar det imorrn eller fredag tänkte jag! :D No pain no gain som man brukar säga!
Körde mage, och bara det är ju typ de tråkigaste man kan träna. Sen åt jag lite för tätt inpå så jag fick håll, INTE BRA! Tar det nästa gång!! :D:D
Nu ska jag bli stark! GRRRRR!
 

Snart flyttar jag.

Kategori: Allmänt

Här ska jag bo.

En sak till bara...

Kategori: Allmänt

... Lägg märke till att jag har lipglåss på en av bilderna nedanför! :) hohohoho

Min lediga dag.

Kategori: Allmänt

Tvättade kläder.
Mat och häng med Sara.
Besök i Newbeach hos Östman. Fick se SJUKT söta valpar.
Benbryteforsen och glid med mamma.
En bra dag. Förutom att jag har haft ont i huvudet sedan igårkväll. Känner mig duktig som har tvättat OCH betalat räkningar. Brukar inte göra sådant på mina lediga dagar, men vafan man måste ju ibland. Nu är jag lite fattigare men några minnen rikare. En riktigt bra dag som sagt. Och snart är det helg å då är jag ju faktiskt också ledig. Då får jag nog besök. Spännande.
 
 

London 2012

Kategori: Allmänt

Finns fler på facebook och instagram @ akplektrum

JA! Ge mig!

Kategori: Allmänt

Så fint.

Ni kan pissa i mitt ansikte när ni ändå håller på.

Kategori: Allmänt

Jag jobbar inom restaurangbranchen, trivs helt okej på min arbetsplats. Jag jobbar 100% och lite till. 
Jag jobbar varannan helg och när jag väl har ledig helg så är det inte ens en lördag-söndag. Kan vara en fredag-lördag, lördag-söndag eller en söndag-måndag... Alltså innebär detta att jag oftast jobbar en dag under helgen.
Mitt jobb är stressigt då det är på en flygplats och det är mycket som ska göras och många gäster varje dag. Mycket som ska tänkas på och mycket stress. Man sliter sakta ut sig själv. Man går ca 20000 steg på ett arbetspass. Man ska hålla koll på att andra gör sitt arbete så att det underlättar för sig själv och dom som jobbar efteråt. Allt måste bli gjort i tid. Annars hamnar man i ofas.
 
Man jobbar oregelbundna tider. Ibland börjar man 03,30 och ibland börjar man kl 13.00 på eftermiddagen.
Oftast är passen 04.45-13.30 eller 13.00-20.30.
Fruktansvärt griniga resenärer och såklart även många trevliga. Man får höra hundra gånger om dagen att "det var minsann dyrt, på ICA kostar det bara si och så mycket.".
 
För allt detta slit. Så får vi 19.80 kr i ob-ersättning. Inte ens 20 kr. Man tjänar verkligen minimum och man klarar sig precis. Men för allt de där slitet, all psykisk och fysisk påfrestning, så är det fan inte värt det. Jag visste nog inte riktigt vad jag gav mig in på när jag sökte mig till den branschen. Hade jag vetat bättre så hade jag ju självklart valt något annat. Stress, slit och gråa hår för att dom sedan ska kunna pissa en i ansiktet med en fittig lön.
Inte det att jag ogillar mitt jobb så sjukt mycket (älskar mina kollegor! och vissa delar av ansvarsuppgifterna jag har som är riktigt roliga.) Men det är så här PÅ ALLA RESTAURANGER! Det är helt otroligt. Att man får 19.80 kr ektra om man jobbar en röd dag... Helt sjukt. Det är som att bli pissad på.
 
 
Så jävla roligt är det inte att offra hela sin fritid för ett jobb. Jobba jämt för ingenting.
Men samtidigt så ska man väl vara "glad" för att man har ett jobb...
 

70 år.

Kategori: Allmänt

Idag tänkte jag nog åka och hälsa på min farbror som har fyllt 70 år förra lördagen. Tänk er att få bli så gammal. Kanske inte är så ovanligt men tänk så länge till man får leva! Hoppas bara att man får vara frisk och ung, Men om man ser på hur min släkt är nu på äldre dagar så kanske det inte är så troligt. Alla har sina krämpor. Vilket är väldigt synd eftersom dom alla är hur bra som helst.

Igår var jag ute och åkte bil med pappa och surrade. Mitt i natten, utan mål och bara glida omkring ;) Väldigt fint och jag tycker verkligen om att få åka ut med honom. Man vet inte när det inte går längre. Och det är roligt att han orkar hålla sig på benen än.

Blir även att träffa Sylvia och Krister en sväng gissar jag på. Släktingar som är upp från Södertälje som jag inte träffat sedan 99. Helt galet. Sjukt kul är det att dom är här.
Nu ska jag borsta gaddarna så jag får ett vinnande leende ;) HEJ

Behöver semester från livet.

Kategori: Allmänt

Helt otroligt att man inte kan få ha fötterna på jorden. Helt otroligt att folk ska vara så sjukt jävla cpstörda i skallen så det är synd om dom. Helt på riktigt jag tycker synd om folk som är så förbannat puckade och som inte fattar att dom bara sabbar för sig själv - jag tycker synd om mig själv.

Verkligen en dag från helvetet. Pissliv. Jag behöver semester från livet ta mig fan. En perfekt dag för att fly från mig själv och skjuta upp problemen men det är faktiskt omöjligt eftersom jag jobbar, så tiden sätter stopp för mig. Annars skulle jag fly som fan fan fan.

Nej nog om detta. Hejsvejs.

Tillbaka efter semestern.

Kategori: Allmänt

Semestern var bra. Att komma tillbaka till jobbet var inga problem, förutom att jag kanske sov en gnutta för lite (men det gör jag väl alltid iofs). Vart en bra dag och fick skratta mycket.

Har ju som tidigare nämnt att jag ska lägga upp bilder från London. Men ja det kommer - någon dag när jag har så fruktansvärt tråkigt att jag måste blogga.

Annars då.. Inget nytt. Är förvirrad över läget som vanligt. Hur tänker folk egentligen tänker jag.
Letar efter ett jävligt bra album... Men jag hittar som inget jag är så där riktigt sugen på. Aja det kommer man kan ju inte ha ett bra musikflow och ett bra socialt- flow samtidigt. Nej gudars, det går ju inte.