CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Förkylning och 3490 liter snor...

Kategori: Allmänt

Jag har åkt på snor-förkylning. Inte det minsta roligt, men jag känner mig inte så hängig i alla fall, å det är ju bra. För då kan jag jobba och ändå göra saker :)
Imorrn är jag ledig och det ska bli sjuuuuuuukt skönt. Sen jobb hela nyårshelgen.
Annars är väl planen att vara med världens bästa vän - Johanna :D Dricka en öl och bara ha det trevligt ^^

Julen har varit superbra och jag har fått en massa fina julklappar av nära och kära. På julaftonskvällen samt juldagen spenderade jag i Piteå. Såg bland annat på bio, riktigt bra film. Scherlock Holmes 2 (stavning?) vart det. Se den, och ni behöver inte ha sett den första filmen för att förstå den andra (kan dock såklart vara en fördel. men absolut inget måste).

Jobbandet har flytit på himla bra det med. Massa skratt har det då blivit. Kockar är galna! GALNA! In the motherfuckin head. Om jag säger så.

Nej nu ska jag se film och drcika julmust. Nom nom nom
Fred och kärlek.

Hyvää joulua!

Kategori: Allmänt


God Jul allihopa! Hoppas att ni får en sjukt grym dag idag! :D Det ska jag se till att ha själv i alla fall.
Jag har just målat en tavla och gjort mig vacker samt klätt på mig. Har även hunnit öppna mina julklappar. Fick en elvisp, klocka, nå grejs att ha papper och räkningar i, en massa öl och lite pengar. Mycket bra presenter och sådant som jag faktiskt önskade mig också. Elvispen var sjukt bra att få. För nu kan jag återställa den som jag har snott av Johanna för typ 3 år sedan ;D


Skitsamma. Här är tavlan jag gjorde idag.
Jag kallar den för "You Never Called Me Back"


Och här är jag idag. Mycket snygg som vanligt alltså :D


Här har vi en till liten tavla som jag målade igårkväll, den ska jag ge bort i julklapp idag.
Och som vanligt så målar jag med akrylfärg och spritpennor. Ser nu att jag har glömt ett streck med spritpennan, måste fixa till det asap ;D


Nä men gott folk. Ha en riktigt god jul. ät mycket rödbetssallad, för alla vet att det är sjukt gott i munnen!
PEACE!

Jag ber om ursäkt!

Kategori: Allmänt

Jag kollade in min blogg från mobilen imorse där vid kl 4 eftersom jag var i så sjukt god tid till jobbet, eftersom jag körde 100 på 90-väg. Nu kommer SÄPO och tar mig. FAAAAN.
Nåväl jag bläddrade ner till inlägget "Sperma eller Honung" och såg att jag hade ju fått helfestliga kommentarer, som jag helt har missat, eftersom jag aldrig är in på bloggen i princip. (Dessa uppdateringar typ en gång om dagen är bara tillfälliga och säkert inget jag kommer att fortsätta med, men kanske ändå? Vem vet?)
I ALLA FALL så undrade Malin vad jag själv hade valt.

Och kort å gott så hade jag valt sperma. Hellre svid än kladd måste jag hålla fast vid. Honungen känns så sjukt trögflytande, lite som sirap och det vore ju inte så trevligt att marinera sina ögon i. Sen så sperma, det känns liksom som det vore lättare att få ut ur ögona. Sen så gillar jag inte sådan extremt kladd som honung. Men jag tar ju i ärlighetens namn "såsen i handen" som dom brukar säga.... ni vet, dom som förstår sig.

Nåväl det är mitt svar på frågeställningen. Jag skulle gärna ta emot fler kommentarer till de inlägget. Ni hittar det HÄR!


Nu tänkte jag fixa lite julklappar, gå på toaletten och sedan måla lite. Jag har sjukt många ideer till några tavlor. Tror dom kan bli bra.

Så sjukt bra dag! :D

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en sjukt underbart bra dag. Vaknade verkligen på rätt sida. Eller så är det den positiva energin som omringar en hela tiden - nu för tiden å så. Både på jobbet och privat. Vilket är otroligt awesome. Förutom en sak, som hände en väldigt nära vän till mig, min allra bästa vän faktiskt.. Fyfan, världen är så orättvis. Och du vet att jag finns här om du behöver mig!

Nåväl idag på jobbet så fick jag en biobiljett för att jag vann en tävling. Även en bok. Kommer bli finfint i min bokhylla sen, Jag älskar ju bokhyllor med massa böcker. Synd att jag inte har ro i kroppen för att läsa dom bara haha.
Annars så händer det inte mycket i min värld. På lördag är det julafton (no shit! har ni missat det eller?) jag vet inte ens vart vi ska vara. Eftersom jag aldrig får veta något av min familj. Nåväl, juldagen kommer att firas hos min kusin med hela tjocka släkten (på pappas sida) och respektive sambos osv. Kommer nog bli sjukt trevligt faktiskt. Då får jag pussa lite på tvillingarna också. Och busa med Jullan :D Awesome!
Vet någon vad som händer på kvällen på juldagen????

Nu ska jag sova. Upp inatt 02.45 och brumma mot mitt underbara jobb som jag faktiskt tycker sjukt bra om :)

Jag lever!

Kategori: Allmänt

Hej hej! Ville bara överraska med en uppdatering så här vid jul.
Jag har skaffat mig ett liv - typ. Jag jobbar mest hela tiden, som vanligt. Sen så hänger jag i Piteå hos en snubbe där. Mycket trevligt. Annars gör jag andra viktiga saker som gör mig glad :D

Julklappar utan dess like.

Kategori: Allmänt

Har köpt i princip alla julklappar klart idag. Saknas bara en. Å den ska jag köpa imorrn efter jobbet. Blir nog grymt bra faktiskt :D
Har hängt mycket i P.T.O på senaste, å det är rätt jävla najs. Hängde med Andreas där idag på stan. Mycket trevligt. Käkade lunch på Nolia Konferens. gott i munnen var det.

å detta är nog den enda pissdåliga uppdateringen som ni får idag och den här veckan. för jag har massa att göra. typ jobba, äta julbord med jobbet, shoppa, dricka öl, skeda, vara i piteå, äta mat osv. ja ni vet mycket att stå i  ;D
helgen kommer nog bli mys.

btw jag köpte en juklapp till mig själv idag. en biljett till black sabbath som spelar i malmö :D ingen är gladare än jag!

Ett hälsosammare liv.... IGEN! och sperma eller honung pt 2.

Kategori: Allmänt

Tänkte börja efter jul. GO GO GO!

Fick en helfestlig kommentar i mitt förra inlägg typ tror jag att det var. Det om sperma eller honung.
Jag förväntade mig dock fler svar från er läsare. Gå till inlägget någonstans nedanför och kommentera och motivera ditt svar om vad du skulle välja ang frågeställningen! TACKSAM FÖR SVAR MOTHERFUCKAAAAAAAS :D

Inatt sov jag över hos min faster Kerstin. Det var mycket mysigt. Vi drack glögg och kollade på tv. MYS som fan.
Och någon dag i veckan ska jag till P.T.O och handla lite julklappar till mina älskade kusinbarn som vi ska vara hos på juldagen ^^ MYS! Julen är allt bra jävla mysig ska jag ta och meddela er. Om män det blir lite fast mest mycket jobb nu i dagarna. JAG ÖVERLEVER JU! Peace.

Jag mår bra nu.

Kategori: Allmänt

Idag mår jag så sjukt bra. Igår mådde jag bra. I förrgår mådde jag bra. Fan allt kanske löser sig. Nu ska jag finna inre ro som Oni tyckte. Det håller jag med om. Jag tror det är viktigt för själen. Det blir att börja med lite meditation och andas rätt. Ta mig tid till att tänka och fundera på saker (när jag inte jobbar).

Sen en annan kul grej är att jag är ledig 5 dagar V.1 och då ska jag ner till Umeå och bygga min bar tror jag. Det kan väl ändå inte ta mer än 5 dagar? Om jag bara har råd att köpa lite plankor osv :D Det borde bli awesome.

Idag ska jag slå in julklappar och tjilla. Senare ska jag över till Kerstin och lämna några grejer. Lägga mig och sova tidigt eftersom jag börjar kvart i fem imorrn :) Peace hörrni!

Sperma eller Honung?

Kategori: Allmänt

Om du var tvungen att välja: smörja in ögonen (inte bara ögonlocken) med sperma eller honung?

Motivera!

Grå är sjuk i huvudet. Men ack vilken intressant fråga.
KÖR!

Inga träd växer till himlen..

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa faster år! GRATTIS KERSTIN! :D
Tänkte köpa henne en fin liten present tror jag. Får se vad min budget säger om det. Och vad vet jag inte heller.

nu har jag i alla fall helg, och det är riktigt efterlängtat faktiskt. Vet inte vad som komma skall men nått roligt lär hända. Imorrn ska jag äta porterstek och DET är så jävla gott! :D

Nu har jag inget mer att berätta, så detta vart väl ett rätt onödigt inlägg. Men bättre det än inget alls om jag får säga det själv.