CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

ja må du leva uti en ponani for fokin ever!

Kategori: Allmänt

ja ni små barn, våldtäcktsmän, horor och ungdomsligister! det vart inte mycket sova för fröken anna inatt, vad som höll mig vaken ska vi inte gå in på, men jag kan säga som så att jag var så sjukt jävla förbannad. jag tror inte att jag har varit så arg på en människa i hela mitt liv. hade jag haft mindre innanför pannbenet så skulle jag ha gjort något jävligt dumt kan jag ju lova. nåväl

morgonen började med ett trevligt besök på arbetsförmedlingen. gubben var faktiskt riktigt glad må jag säga, kul med ett trevligt bemötande och ett glatt face. gick sen på apoteket och beställde hem min medicin för att den inte fanns, ska dock hämta ut den på onsdag när jag ändå ska förbi på byn.
begav mig sedan till johanna för att fira henne med buller och bång :) gammelkärringen fyller ju bara 21 en gång så man ska fira ordentligt har jag hört. lunchade med mamma, erik och danne på heart to heart, jävligt gött må jag säga åt kyckling så nu får jag väl sarmonella och dör vilken sekund som helst.
gick tillbaka till joahnna och spenderade en jävla massa timmar där. rätt trevligt faktiskt. hon fick många fina presenter. men den bästa var från mig - ett sådant blått skoöverdrag. fast iofs så fick hon den i lördags men whatever liksom. so annastyle. lol. plz. SOM FAN!

jag och mamma hade allsång på vägen hem. rätt trevligt, hon älskar min nationalteatern skiva :D
nu ska jag snart sova för att jag håller på att dö av trötthet.

 


så här vacker är jag nu för tiden :D

i-landsproblem

Kategori: Allmänt

de är fett jobbigt när man ser en sjukt snygg kille, sen så märker man att han är hårig och gör dålig musik.
 jävla fail. kan vara det jobbigaste som finns.


alla kan ju inte vara lika snygga som James Dean <3

johanna fyller bara 21 en gång

Kategori: Allmänt

igår var det fest. mycket mycket trevligt hade jag. var uppe till 5 på morgonen, dock med en liten powernap där vid 4- halv 5 kanske. vi grillade, drack öl och spritmelon mm mm, badade badtunna, badade i tjärnen/sjön (vad de då är), bastade, åt chips, umgicks, sjöng, vrålade, grillade, lekte lekar och mycket mycket mer. som sagt riktigt trevligt och johanna fyller ju bara 21 en gång så det ska ju naturligtvis firas :)

det allra bästa var nog imorse efter några timmars sömn så hämtade Ante chips, han raggade nog på mig. helt galet. sen så såg han ju absolut när jag böt om... hahahaha xD

nej nu är jag så jävla bakis så jag orkar inte ens sitta upp. så jag ska ta och sova lite tror jag. natti natt

midsommarchips

Kategori: Allmänt

hoppas att ni får mycket chips ikväll. själv äter jag några sourcream & onion chips. nom nom

glad midsommar på er

Kategori: Allmänt

idag är det midsommarafton. kan ju inte låta bli att tänka på förra årets bravader. oerhört festliga var dom i vilket fall. mer än så tänker jag nog inte säga.
den här dagen kommer i alla fall att spenderas med släkt och malin i nygård, äta grillat å ja ni vet. ska försöka undvika att få en spik i foten de här året. vi vet ju hur de slutade sist vi firade midsommar där ;)

nåväl nåväl igår klippte och färgade malin mitt hår. vart riktigt snyggt, men orange. ska dock fixa till de idag så gott de går. vart hur som helst riktigt nöjd. får se idag hur de blir, om man kanske måste klippa till de på vissa ställen eller så.

nej nu ska jag nog slänga i en färg och sedan äta lite chips till frukost. sedan ska jag färga de igen ;D
nu jävlar ska jag bli fjortis! adios


Han är ett äkta CF tror jag <3
Mycket festlig bild ^^

migrän

Kategori: Allmänt

sedan igår på morgonen har jag haft ont så satans jävla pissigt ont i huvudet. att jag har migrän ibland är ju inte ovanligt. hoppas bara att de har gått över till imorgon. var riktigt jobbigt när jag vaknade imorse och solen sken in och de bara sprängde i ögonen och huvudet. man vill ju typ ligga i ett rum som inte släpper in något ljus alls när man har så förbannat ont. men nä finaste dagen i sommar? jag vet då inte. jag ska inte ut något idag de är ett som är säkert. nu tänkte jag få bli frisk.

imorrn blir det nygård med delar av familjen och sedan vet jag inte vad som händer.
på lördag så blir det att göra något med johanna som snart fyller år (fast inte just då), dricka öl, tälta, vet inte riktigt vad hon har tänkt sig.
på onsdag så ska jag och jos vara lektanter för mattias och marcus, kommer bli sjukt roligt tror jag ^^ i alla fall för mig och jossan hahaha :D
och på torsdag så åker vi ju till malå för att jobba. kommer nog också bli roligt, får jag hoppas i alla fall. ska ju vara där till på söndag då.

nej nu ska jag vända mig om och dö lite i sängen, är så sjuk. TA HAND OM MIG! ;D

jag ska måla hela världen lilla mamma

Kategori: Allmänt

med nagellack. eller så inte, men jag ska i alla fall snart gå upp från sängen för att leta reda på någon typ av nagellacksremover och sedan måla om mina fina (och långa) naglar. vet inte vilken färg dock, men någon tjusig.. typ rosa... jag som älskar rosa. eller så målar jag de metallicgrå kanske, eller blå eller nä jag vet inte :P

igår så var jag med min bästastebästa vän Miriam, känns som att vi alltid har lika mycket "att ta igen" när vi ses, spelar liksom ingen roll om det är nån månad sedan eller en vecka, visst det är klart att vi har lite att ta igen efter nån månad, men ni fattar vad jag menar. vi var i alla fall i älvsbyn, jag köpte snus och hårfärg. å miriam bjöd på marängswish? vad de då heter och hur de då stavas. vi var på jakt efter plastskedar och hittade några lämpligt till i nygård, så jag fick se lotta en sväng också :) förtärde denna fantastiskt goda efterrätt på selholmen där det var fjortisfest. eller ja jag vet ju inte om dom drack alkoholhaltiga drycker eller inte men ja de var fjortisar där. dom kan väl ha gått ut 9an eller nått, man minns ju själv hur det var den tiden i livet. har aldrig druckit så mycket alkohol som jag gjorde den sommaren alltså - typ om man skulle slå ihop alla de övriga gångerna så kanske men ja gud ändå. var nog för att koper inte hade något jobb och inte jag heller :P

sommaren 2007 var en bra sommar helt enkelt. jag hade riktigt roligt. aja nu ska jag väl gå härifrån innan jag fastnar i något annat spännande. adios

KOLLA HÅRET <3

Kategori: Allmänt

äkta egoboost

Kategori: Allmänt

"Du dömer mig aldrig, du säger ifrån, du glmöde mig inte när jag var borta och du fanns där när jag var döende. Vad jag vill säga är att du är en av dem få som verkligen är en bra vän. Jag vill bara att du ska veta, och förhoppningsvis inse att du inte är värdelös, att du betyder mer än vad du anar."

jag vart faktiskt jätteglad. något jag alltid kommer att göra, det är att ställa upp för mina vänner och det vet ni!


helgen har faktiskt varit riktigt bra ^^ och nu är det bara att vänta till nästa helg så att jag kan dricka öl igen och ja ni vet vad som händer när man dricker ;) man blir full och lösaktig. haha!
sen helgen efter det så blir det Malå. och sen efter det så tänkte jag faktiskt fly fältet för sommaren. kommer kanske tillbaka i augusti, beroende på hur det går med saker och ting. allt är hemligt än så länge i alla fall :)

nu blir det neil young och soooooova! natti natti

är älgen blå är ölen kall

Kategori: Allmänt

nu har jag och malin handlat allt som vi ska ha ikväll, vart faktiskt inte så farligt dyrt. tur att mamma betalar ;)
köpte tre olika sorters meloner, nom nom nom fan så gott ^^ har köpt present till sara, och den är verkligen AWESOME!!! :D hon kommer bli så jävla glad. jag är nog bäst i eu på att hitta på presenter å så. med jossans hjälp så äre ju nästan ännu bättre ;) förra året så fick ju sara den "perfekta partykvällenkitt" ;D jag och jos hade skrivit en "berättelse" om hur saras kväll skulle se ut och sen fick hon en liten sak för varje klockslag. en riktigt höjdare må jag säga. krävs ju inte så mycket för att fixa heller. lite fantasi bör man ju kanske ha. det är ju en klar fördel. tror att jag hädan efter enbart ska ge bort chips till folk som fyller år... vad tror ni om det? kan inte de vara ett vinnande koncept? :P

nåväl nu ska jag väl typ peta mig i näsan ellern nått tills malin är klar med sitt.. eller så får jag pilla navelludd.
skål på er bönder. hoppas att ni får en bra kväll. PUSS

chips

Kategori: Allmänt

fick höra att de skulle vara STOOOOOORA påsar med chips ikväll.. nom nom nom göttans ;)
måste fortfarande handla något att grilla å de, för de har jag inte gjort. många av er kanske vart förvånade när jag inte skulle ta chips med mig på "knytkalaset" men jag måste ju erkänna att jag inte är så mycket för traditioner å så, visst jag älskar chips men nån måtta får det väl ändå vara. eller nej vänta nu, jag skojade bara. ska spruta chips ur öronen och ligga chipssmulor på golvet när jag är klar ;D

aja nu ska jag vänta på att pappa ska komma hem så att jag tar mig ner på byn. då ska jag kolla runt efter några presenter som jag tänkte ge bort idag och även käka på aramo, som är mitt favoritställe när det kommer till skräpmat. hoppas bara att jag lyckas tvinga med malin dit, eller någon annan. spela roll vem de är. så länge jag inte behöver sitta där själv för de känns lite tattigt :P nu ska jag dricka te.

pusshej

lägesrapport ang chipsen imorrn

Kategori: Allmänt

det blir chips! det tackar vi gudarna för! som det äkta CFet man är så måste man ju bli överlycklig över detta :D
måste bara fixa nått gott kött som man kan grilla, melon och ananas till imorgon :D

kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal.

Kategori: Allmänt

imorgon är det fredag, och då är det dags för Erik och Idas BBQ/inflyttningsfest, lät ju bli najs som fan. hoppas på sol bara ^^ kul med lite nya människor och även en hel drös med de man redan känner. känns så roligt att någon äntligen anordnar något där vi alla i "gänget" kan vara samlade, supa och bara få vara just precis som vi är :P
grilla, dricka öl och bara få vara. hoppas bara att man inte har för höga förväntningar nu bara. man får ju akta sig för sådant, är så lätt att man blir besviken.

nej nu blir det fortsatt tittande på gossip girl! fan vad jag är lame alltså, jag förstör allt som jag står för typ. men vem gillar inte intriger och skvaller? ;)

hoppas på chips i helgen

adios


man är inte lika snabb som förut

Kategori: Allmänt

nu äre svårare att döda myggorna än när man var nått år yngre. jag känner mig gammal. och även betydligt mer mognare än många andra :P mognast i eu kanske.
har fittigt ont i halsen och lär snart bli sjuk. så länge det inte är jätteilla nu i helgen så är jag rätt nöjd. för då blire ligga och grilla å kanske öla, den som lever får se. tänkte ju ta med mig en "dejt" till E & I så :) kommer bli sjukt kul tror jag. om inte så må de då vara.

nej nu ska jag äta frukost och sen duscha kanske. mitt hår är som en jävla smörfabrik. ser förjävligt ut. sen så har jag ju kommit på vad jag vill göra med det, kan ju säga som så att Matilda kommer bli nöjd ;)

nåväl iväg nu. puss

tur att man har reserver

Kategori: Allmänt

fantastiskt underhållande på många sätt detta, att killar/män/karlar/hanar/gubbar vad man nu vill kalla dom, är så fantastiskt dumma i hela jävla huvudet och det är uppenbart att dom inte tänker med RÄTT huvud.
aja tur att det finns fler fiskar i vattnet som är bättre. right?

så mina älskade läsare, när ni frågar en sak, vill ni inte då ha ett ärligt svar fast det kanske sårar? det vill i alla fall jag. nåväl alla kan ju inte vara lika bra som mig.

i helgen blir det ligga!

jag lol'ade xD

Kategori: Allmänt

Tåget mellan Varberg och Göteborg

Två bakfulla killar ~18 har fått syn på en snygg tjej på tåget.
Kille 1: Hon är den finaste tjejen jag någonsin har sett!
Kille 2: Ja, en sådan man skulle göra vad som helst för att få.
Kort tystnad av beundran.
Kille 1: Men fan, hon har en bok i väskan.
Kille 2: Va? Är hon en SÅDAN tjej? Nej, då får det fan vara!


tur att man inte läser böcker då ;) haha
imorrn ska jag handla mat till familjen, skjutsa mamma till forsen (är ju så långt dit) och sen kanske hitta på något med någon? den som lever får se.

nu ska jag fortsätta att titta på baywatch på tv4 guld <3 david hasselhoff är ju så jävla het ;D dreglar som fan ska ni veta.

Chips

Kategori: Allmänt

idag äter jag chips, surkräm och lökchips, de är jättegott :D hahaha

2 bilder från studenten

Kategori: Allmänt

Stockholm

Kategori: Allmänt

ja då sitter man på Arlanda och har inte allt för mycket att göra faktiskt. Tänkte kanske lägga upp lite bilder från festen som vi hade i onsdags eller när de då var, på fejjan då naturligtvis, men nä de får nog vänta till senare i sommar. Hittade två st t-shirtar på "stan" idag också, en med Lamb of God och en med Led Zeppelin ^^ najs som fäään. jag och johan åt även på Pizza Hut, mycket mycket gott och mycket mycket dyrt för nästan ingenting.

Klockan 19 ikväll landar vi på LLA och sen så är det typ fokin forever innan vi är hemma i bredsel igen, sen så blir det väl att ta medicinen å sen sova bums. Aja nu ska jag väl gå å runka eller nått :P PUSS

KISS VAR FOKIN AWESOME!!!! <3

Kategori: Allmänt

de var så jävla bra! fick även träffa Rickard och Martin. Riktigt trevliga grabbar de där. Å döv vart man och ont i fötterna fick man, men de var värt! Gud så sjukt bra det var! det kommer bilder nån annan dag, för just nu så har jag inte kabel till telefonen. Imorrn kommer jag hem igen, å då ska jag bara ta det jävligt piano. om nån vill hitta på något så är det bara att höra av sig ^^


Ännu en bild från studenten ^^

KISS Stockholms Stadion 12/6 2010

Kategori: Allmänt

ikväll så ska jag få se ett av (enligt mig) världens bästa band, KISS! förstår ni hur himla stora dom är? liksom man kan fråga vem fan som helst typ "vet du vilka KISS är?" och alla vet.. vilken grej alltså.
och snart så fattas det bara guns n roses på min "band jag vill se innan jag dör"-lista ;D missar dom ju tyvärr ikväll eller var det kanske igår dom skulle spela på SRF? jag minns då inte. nåväl hade ju varit nice om det hade varit med alla "orginal medlemmar" men nä, det lär aldrig hända.

nåja snart måste vi plocka ihop i rummet eftersom vi måste byta, ska få sova på hotell inatt ^^ nog för att vandrarhem är nice ;)
senare idag blir det väl att ta nån öl eller två eller tre. hörde ju ett rykte om att min lollo och hennes pappa skulle komma ner idag ;) haha

nu ska jag fixa håret. puss



välkommen till vuxenlivet anna-karin plektrum

Kategori: Allmänt

nu är man inne i vuxenlivet. fyfan va najs. och vet ni vad? jag fick ett slutbetyg!!!!! :D

nu ska jag käka köttbullar och makaroner och sen bär de av till stockholm med min storebror ^^
puss

STUDENTEN 2010!

Kategori: Allmänt

vet ni en sak? jag kom just på att idag 11/6 2010 tar jag studenten. jag insåg det nog precis för jag känner mig helt pirrig och spyfärdig xD
vilka år det har varit, vad tungt det har lutat uppåt, men idag 11.55 så är jag klar med grundskolan och gymnasiet - i alla fall för ett tag. ni väntar en sommar med många roligheter. senare idag åker jag till stockholm med min älskade storebror. imorrn ska jag se KISS som är mina barndomsidoler.

sen så kommer man ju till vuxenlivet, allt kanske inte kommer gå så jävla galant, men jag tror fan inte att det kan bli tyngre än vad det redan har varit. ni som förstår vad jag menar - gör det, ni som inte gör det - gör det inte :P enkelt. haha

nej nu måste jag duscha, fixa och packa FÖR IDAG TAR VI STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!! :D

så blev det ingen fest ;PPPpppPpppPpppPp

Kategori: Allmänt

jävligt kul när folk bara dissar och bangar. yes jag blir så himla glad.
fyfan vad jag hatar folk ibland. usch hoppas att ni mår jävligt dåligt i livet.

FEST #2

Kategori: Allmänt

då är det bara att börja om igen då. snart kommer hela/delar av HP3B, vi ska dricka alkoholhaltiga drycker och skriva på lakan. det kommer nog bli nice :)

känner väl mig inte så där jättepigg kanske, men vafan man lever bara en gång och man firar bara studentveckan en gång ;D
kroppen säger ifrån men ibland så måste man trotsa det.

FEST!

Kategori: Allmänt

hemma hos mig med delar av klassen, sjukt nice må jag säga. jag, lollo, emma, danne, sebbe och elin. tack gode gud för att jag fick en bra klass. att vi inte har partat tillsammans innan. synd bara att vissa saknas.

imorrn blir det väl samma lika skulle jag tro. men de är nice.

nu ska jag fortsätta festa ^^

Min nya blogg

Kategori: Allmänt

Jag var bara tvungen att göra en ny blogg där man kan skriva lite mindre privata saker.
Det är alltid bra att ha en "hemlig" blogg, eller ja en blogg som bara de närmsta kan läsa.