CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Pengar kvar efter räkningarna!

Kategori: Allmänt

Helt otroligt. Jag hade sjuuuuuuukt många miljoner i räkningar. Men jag hade ju då (tro det eller ej) fått mer i lön än i räkningar.
Så nu har jag ju liksom kvar en massa pengar. några miljoner eller laxar eller pistoler för att vara exakt.
Jag kanske ska lära mig att spara pengar? Kanske hade varit nått tänker jag.
Jag kollade översikten på min mobilbank idag å insåg ju att jag har ju för fan köpt nått VARENDA jävla dag den här månaden. Ibland för 10 kr och ibland för flera tusen. Sjukt onödigt och det måste det ju såklart bli ändring på. Jag måste ju ha råd med mitt drömhus i Bredsel eller vart de då blir. Men spara är ju inte min grej så om ni har några bra tips på hur man gör så skulle jag uppskatta det väldigt mycket.


Alltså: TIPS om hur man sparar pengar mottages gärna!
Sen så vill jag INTE ha tips som "sluta drick öl/sprit osv" för det gör jag ändå inte längre. Röker inte och jag känner att jag har råd med två- tre snusdosor i månaden.

...och sedan gick allt åt helvete.

Kategori: Allmänt

Jag sätter näven emot hjärtat o känner slagen mot handen är pulsen är för svag? Nej, för fan, begrav den där tanken man är ju ung o frisk fåglarna dom sjunger visst. Måste acceptera att ibland är vissa stunder piss har fått mitt hjärta krossat o kanske krossat några o gått igenom regn o rusk som har kostat tårar det kan jag konstatera men det är ingen konst att leva man kanske missar några chanser men det kommer flera har levt i motgång, har levt i tvärtom har alltid nöjt mig med mindre än vad jag bett om har aldrig gapat efter mer än vad jag har behövt men vissa minnen sitter kvar tills den dagen jag dör ingenting kan sänka mig nu för det vi hade då är inget jag kan tänka mig nu o jag hoppas det finns något som kan skänka mig tur för det jag har får inte glida mig ur händerna nu, så bah "Kom då" tills jag inte pallar mer o vi kan låtsas att det regnar tills nåt faller ner jag säger aldrig mer, jag säger aldrig mer de är ingen annans fel, att jag stöter på problem men nu blir de inga fler.

Högskoleprovet . 13

Kategori: Allmänt

Ja då har jag gjort en sak i mitt liv som jag aldrig har gjort tidigare. Högskoleprovet... tadaaa. Kan börja med att meddela att jag inte har räknat matte sedan ettan på gymnasiet, vilket är 4-5 år sedan. SEN har jag aspergers och är dum i huvudet så jag kan inte koncentrera mig mer än 3 minuter. MEN trots allt detta så gick det väl "bra" i jämförelse med min illusion om att allt bara skulle gå åt helvete och 0p. Men ja helt okej nöjd med antalet rätta svar och sen så får man ju se om man fick 2,0 eller ej haha.
Nöjd med att jag satt hela tiden och nöjd med att jag hann titta på alla frågor om män jag chansade på exakt alla matteuppgifter.

Annars då? Jotack trött i vanlig ordning. Hungrig i magen och önskar att jag fick äta sådan mat som min favorit Robert äter (kanske i just denna stund?) Plankstek med älgkött. nom nom. Men det gör jag ju inte.
Idag är det mitt kusinbarns födelsedag så grattis säger vi till honom. Och 13 år sedan min farmor dog. Världens bästa farmor som gjorde världens bästa köttbullar och som alltid bjöd på glass :D Jag tänker lite som så om döden : Kan man inte leva med någon längre så får man helt enkelt leva för dom. Det känns fint och det går lite lättare att leva med tex saknad efter en person.

Nä nu ni jävlar ska jag gå och äta kött som pappa har lagat. göttigt! Puss.

Alla får vara med!

Kategori: Allmänt

En random bild som inte alls har med texten att göra. Däremot så tycker jag att den är ganska fin och jag har tagit den själv :)
 
 
Självklart Magg 120% så får du vara med och träna med oss! :D Ju fler desto bättre. Som man brukar säga. Vi kanske skulle dra på oss de snabba skorna och dra ut och springa i skogen innan det kommer fem meter snö? Vad sägs om det?

Men okej. Nu har jag fått direktiv av högre makter att det är roliga saker man ska blogga om. Jag har ju aldrig varit någon skribent men prata kan jag göra, och mer än gärna dessutom.

I alla fall.. Lördagen närmar sig med stormsteg och det känns lite som en milstolpe i livet. Högskoleprovet ska skrivas för första gången och jag känner väl lite som så att allt kommer att gå åt helvete (matte-delen, eftersom jag inte har räknat matte sedan ettan på gymnasiet) läs/skrivdelen känns väl lite mer säker eftersom jag inte är helt bakom flötet och har spelat massa quiz på senaste ;) förlorar mest men det överlever man ju. Livet är ju trots allt inte en tävling..

Annars blir det tvätt och kanske lite häng i helgen, trots jobb på söndag. Men ett kort pass så det ska jag väl överleva förhoppningsvis.
Å nu är det mindre än två månader till jul. Jag känner att det rycker i julpyntarfingrarna. hohohooho

Puss världen och speciellt Robert.

Roligt vs Tråkigt?

Kategori: Allmänt

Egentligen kan jag inte bestämma om vad jag ska blogga om. Ska man blogga om när allt är åt helvete? När allt är jättebra? Eller mittemellan?
Djupt. Grunt?

Jag ska i alla fall börja träna igen. Och det känns ju roligt. Igår var jag på gymmet, och där har jag ju inte varit på jättelänge.
Idag kl 11 kör jag igen med Louise! wooop! hoppas det är lite folk för jag tycker inte om människor längre höhö.

Jag ska aldrig dö.

Kategori: Allmänt

Jag ska aldrig dö.

Det känns.... inte alls.

Kategori: Allmänt

Ett år äldre och det känns ju inte alls, precis som vanligt. Men om man slår samman allt så har man ju lärt sig mycket över hela året ändå. Kanske inte vad tall heter på latin, men det kanske kommer till nästa födelsedag.
Presenter fick jag inga. Ingen tårta fick jag och ingen uppvaktning alls. Telefonsamtal fick jag och några sms :) Sjukt glad blev jag av dom i alla fall. Sen var dagen mest skit. Har inte haft bra födelsedagar på flera år. Men det är väl så att bli gammal kanske? Lite som "hej och välkommen till vuxenlivet". Allt har sina för och nackdelar.

Så här gammal har jag aldrig varit förut.

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder, å det är faktiskt fett sant.

Idag har jag jobbat jättelänge. Jättedött har det även varit. Hade lunch jättelänge och hade jättegröna sockar på mig :) kändes faktiskt riktigt riktigt bra om jag säger så, med de gröna sockarna alltså.

Annars är jag mest ensam i hela världen. ENSAMNAST om jag får säga det själv. Saknar Robert gör jag också, och det är faktiskt lite synd om mig idag.
Imorrn fyller jag 21 år dessutom. Shit Britt vad gammal jag blir. Usch. Äcklig och Blekfet är jag dessutom. :(

Söndagsmys

Kategori:

Igår hade jag söndagsmys med mina favoriter. ;)

Har varit hela helgen med Robert. Vi har varit i hans koja i skogen och mått fantastiskt gott. En kräftskiva har vi hunnit med och en massa mys :)
Asbra helg om ni frågar mig. Hoppas inte det dröjer allt för länge innan vi kan ses igen :))

today and tomorrow..

Kategori: Allmänt

idag har jag hälsat på pappa på sjukhuset. kändes bra, var så roligt att få träffa honom och han blir nog jätteglad när han slipper vara ensam.
imorrn ska jag till umeå för att få spendera lite tid med finaste killen ;)

annars händer det inte så mycket i livet. puss å kram.