CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Jag flyttar på torsdag.

Kategori: Allmänt

På torsdag går mitt lilla flyttlass IGEN. Den här gången tillbaka till Luleå. Känns riktigt roligt. Och jag tror att kollektivet är awesome faktiskt. Det hyser jag inga tvivel om. Lite annat som kommer i kläm bara. Som självklart suger, men jag kan inte göra något åt det. Det blir vad det blir och det blir säkert bra.

På fredag så har han lovat. Glöm inte det nu. Så vi får väl se om man än en gång vart dragen vid näsan så att säga. Återstår ju att se. Varför är jag så jävla len? Även jag kanske tar mitt sunda förnuft till fånga någon dag. Ju förr desto bättre. För alla är dom ju av samma skrot och korn.

Jag brinner evigt upp vill jag lova..

Kategori: Allmänt

Jag är så arg. Det brinner i mig ska ni veta. Iofs så har väl EGENTLIGEN det mesta lugnat ner sig. Men jag VAR arg. Kommer kanske bli argare. Det är väl bäst att förbereda sig på det värsta då..

Om man aldrig har några planer så blir man ALDRIG besviken.

Kategori: Allmänt

För då finns det inget hopp.
Nåväl idag har jag faktiskt mot alla odds planer. Jag ska jobba (en helt okej plan egentligen) sen ska jag till Piteå och prata. Vi får se om det ger något och leder någon vart. Förhoppningsvis så kommer det att ge massor. Men jag tvivlar, i vanlig ordning. Kan lika gärna sluta precis som igår egentligen. Att jag går ut genom dörren. Egentligen kanske man skulle sluta dalta å hålla på med sånt. Men jag kan inte. Det ska daltas å vajnas å helvete. Nåväl jag hoppas det blir asbra. Utan förväntningar så hoppas jag på det alltså.

Igår så vart det btw en massa shopping. Ett par ASSNYGGA skor rikare, en blå t-shirt rikare och en skinnjacka rikare vart jag :D Så jävla fint! Tröstshopping när den är som bäst. Att man nu inte har några pengar kvar skiter jag egentligen blanka fan i. Jag får ju lön snart igen så.

Hej jag är en förvirrad tjej som skriver hej.

Kategori: Allmänt

Killar... Förstår sig NÅGON JÄVEL I DEN HÄR VÄRLDEN PÅ DOM?!?
Seriöst? Så fantastiska. Så otroligt fina. Så JÄVLA DUMMA I SKALLEN. så egoistiska och elaka. så underbara.

Varför kan du inte bara acceptera mig för MIG?
Varför förnekar du att du kallade mig för patetisk den där kvällen?
Varför kan du inte försöka framföra saker på ett lämpligt sätt?
Varför störde du dig så otroligt mycket?
Varför bad du mig gå den där morgonen?
Varför sa du att du tyckte om mig så mycket?
Varför kan du inte försöka att förstå?
Varför lyssnar du inte?
Varför avbryter du mig?
Varför glädjs du inte över min lycka?
Varför ska du såra mig?
Varför ska vi såra varandra?


Varför kan du inte stampa lite till på mitt hjärta så det går i tusen miljoner bitar?
Helt allvarligt, du dödar mig. Och ändå så gör du mig så otroligt jävla lycklig och gladast i världen där emellan.
För jag är så sjukt len och nojigast i världen.

Nu orkar jag inte mer. DUMJÄVEL.

Kategori: Allmänt

Hejdå vi hörs om 100 dagar.
Jag saknar Robin och jag vill att vi ska bo i Abisko och leva i frid tillsammans. Jag och Han. VI. Det var så jävla awesome och jag saknar det som fan fan fan. Saknar honom som fan fan fan.

Nåväl nu orkar jag inte lägga mer egergi på folk. Det ödslar på min tid. Tid som jag kan göra annat på. Jag orkar inte försöka. Jag orkar jag inte bry mig. Jag orkar inte något längre.

på natten blir det hemska mycket värre än det är.

Kategori: Allmänt

Jag känner mig ensam och jävligt trasig. på natten blir det hemska mycket värre än det är, så är det faktiskt.
Har just vaknat och vill bara sova mera å mera och föralltid men det går ju inte! GAAAH. Och kramas.

13 steps to nowhere.

Kategori: Allmänt

Idag har jag köpt skidor och varit förbannad. Det kändes bäst att köpa skidor. Har varit vaken i en evighet och ändå är jag inte trött nu. Mest hungrig och i stort behov av mys som satan. Nåväl jag ska ringa en vän så kanske det känns bättre sen.

"Det är som om dom inte bryr sig om vad dom tar och vad dom ger
Det är som om dom dragit lott"

Drömmar..

Kategori: Allmänt

Jag vill åka till ett varmt land där jag kan ligga och lapa sol och läsa en massa böcker. Kanske är dags att börja om med läsningen igen. Har ju inte läst på asmånga år nu. Två kanske. Jag har inte haft ro i kroppen för läsning.
Men jag har i alla fall lämnat in semester papprena. 1-14 juni (tror jag det var) så har jag semester. Samt 3-16 december (då ska jag utomlands!!!!!) gäller ju att planera, det som jag är så jävla bra på. Men man får se om man får behålla jobbet osv. Det är ju alltid en grej. Hippsvipps kanske jag pluggar i Karlstad. Det vet jag ju inte än. Söka ska jag då göra.

Nåväl nu ska jag stiga in i duschen och göra mig vacker för jobbet idag. Skönt med jobb faktiskt. Jag älskar mitt jobb! Jag har alltid roligt där faktiskt. Förutom en dag då jag hade en sådan sjuk migrän.. Mitt straff från gud kanske? Vem vet?
Måste sleva i mig nå mat innan jag åker också. Annars blir jag så gnällig.
Lön har jag fått också. Det innebär att jag ska köpa skidoooooor :D ihihihihii spännande.

Hamburgerkillen... Och alla hjärtans dag - såklart!

Kategori: Allmänt

Idag är det den stora komersiella jippo-dagen för er som inte vet det. Tänkte ifall att någon hade missat det. Inte? Ja okejdå. Skitsamma. Vi kör ändå.
Träffade en lustig typ på jobbet idag. En snygg kille faktiskt. Antingen så drev han med mig, eller så kände han faktiskt mig. Jag kände då inte honom.
Han frågade om jag skulle supa ikväll och hur det var nu för tiden.. Jävla en alltså. Jag vart minst sagt förvirrad och förvånad. Jag brukar ändå komma ihåg människor. Nåväl vem du nu än är så vill jag veta vafan du heter! OBS OBS!
Är ju inte så lätt att komma ihåg en människa egentligen. "Jag köpte en hamburgare här en gång" ...... ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH JA fan just det. Det är ju DU. Hamburgerkillen. Vi som bara säljer en hampis i månaden.
Wierd. Jag kan fan inte släppa detta. Sjukt jobbigt.

Min morgon och egentligen hela dagen har varit riktigt bra :)
Fick sova med en fin människa och slapp "grulla" imorse för att jag var så jävla ensam. För det är jag ju egentligen inte. Om men det känns som det titt som tätt. Mest tätt. Grulla är alltså ett ord för att gråt-pulla. Lite som grunka, som då är gråt-runka xD Sjukt kul. Jag skrattade ihjäl mig. Mycket blir sagt och gjort på jobbet. Å de är ju bara awesome.

Nåväl mina söta små hjärtan... Nu ska fröken Plektrum ta och lägga sig så hon orkar upp imorrn till jobbet. Eftersom det är det enda jag gör. Jobbar alltså. Hinner inte med något känns det som. Jag bara jobbar å jobbar å jobbar å jobbar. Å är i piteå.. Galet. GALET!
Gå i frid.


Här är en random-bild på en Ponny som jag ritade en gång.

trampa sönder utan att någonsin nå fram eller komma ikapp.

Kategori: Allmänt

Besvikelse - 10 bokstäver.

Kategori: Allmänt

Jag är en människa med en väldigt trasig själ. Jag är en människa som är inne i en väldigt dålig period i livet för tillfället. Jag är en människa med ett stort hjärta, med lagom mycket empati. Jag är en människa som lätt blir väldigt väldigt ledsen. Jag är en människa som hatar när folk sårar mig, sviker mig eller är elak mot mig. Jag är en människa som förstår om andra mår dåligt eller vill vara ifred.

Jag är inte en som planerar. Jag hatar att planera - just för att jag hatar ännu mer att svika människor som jag tycker om när jag inte kan hålla det jag lovat/planerat.
För vissa är det bara en skitsak. För mig är det väldigt viktigt. Jag har blivit sviken tusen och åter tusen gånger i mitt liv. Av människor som jag verkligen trodde att jag kunde lita på. Vissa gånger var det för något "större" och andra gånger för något som andra bara skulle anse vara en "skitsak". Jag tycker inte att det är okej att svika någon, inte ens lite. Självklart så förstår jag att planer kan ändras, och saker händer i livet som man omöjligt kan ta förgivet. Men säg inte först JA! för att sedan ändra dig mindre än en timme senare och säga NEJ! Jag kan verkligen inte acceptera det. Jag blir så sjukt sårad, ledsen och besviken när det händer.

Jag har svårt att tro, eller rättare sagt, jag har svårt att förstå att människor sårar andra medvetet. (självklart finns det idioter som gör sådant, jag bor ju under samma tak som två av dom.)
Vill man se någon annan ledsen?
Testar man hur långt det kan gå?
Mår man bra av det själv?
Vad vinner man på det egentligen?
Varför försöker ALLA vända på kalaset som att det vore (i detta fall) MITT fel?! Det är ju för fan JAG som har blivit sårad. Du har sårat mig och du ska veta att du har gjort fel. PUNKT. Och JA det blir bättre om jag får vara bitter och arg. Då går det ju i alla fall över någon gång. Men jag kommer inte att glömma.

Jag är en skör människa. Jag har en rejält kass familjesituation som verkligen äter upp mig inifrån och därför är jag egentligen inte den människan som jag vill vara. Jag har min trasiga själ, den kommer jag nog alltid att ha med mig. Jag har mina dåliga erfarenheter av människor jag trodde att jag kunde lita på till 110% som svikit mig tusen och åter tusen gånger. Jag har däremot ett stort hjärta och är en snäll person som faktiskt inte förtjänar att bli sårad. Jag är trasig och jag vill bara bli hel. Men jag står bara stilla och trampar, men jag tar mig ingenstans. Jag vill bara ha lite hjälp, men allt detta gör inte saken bättre.

Självklart vill jag träffas. Jag vill vara med dig nästan jämt. Jag saknar dig och det var bara tråkigt att det vart såhär. Varför jag vart ledsen, sårad och besviken är för att jag tycker om dig. Det är ju trots allt dom man tycker om som kan såra en mest. Snälla gör inte om det. Lova mig inget du inte kan hålla. Säg inte först JA och sedan NEJ. Jag är osäker på mig själv och jag blir galen och får huvudbry när andra gör så.

Däremot så hittade jag en gång en person. En tjej. En människa som jag senare skulle kalla för min "allra bästa vän". En människa som aldrig har svikit mig. Som alltid har lyssnat. Som alltid har försökt att förstå. Som har delat sitt med mig, en som jag har kunnat dela mitt med. En otroligt duktig och beundransvärd tjej som är den bittraste människan jag vet. Men samtidigt den med mest empati, med det största hjärtat, den det aldrig sitter fast hos och den som alltid ställer upp. Hon som man alltid har kul med. Hon som reste sig fast allt bara gick emot henne, DET är beundransvärt och fruktansvärt starkt. Synd att inte sådana vänner växer på träd. Men jag är otroligt glad och tacksam för att just hon vill vara min vän. Att hon faktiskt orkar lyssna på mig och mina problem. Samtidigt som hon brottas med sitt eget liv. Tack.

Nu har jag fått skriva av mig. Nu känns det mycket bättre.

Från -44 till -2 under samma vecka!?

Kategori: Allmänt

Det är fan helt stört att det kan skilja så jävla mycket temperaturmässigt! Jag blir rädd. Rädd för att jorden snart kommer att EXPLODERA!
Nåväl igår var det en bra dag. Idag är det en mindre bra dag. Fast den här dagen har möjligheten att kunna bli riktigt bra. Men det återstår att se.
Jag hade i alla fall tänkt göra mig vacker och sedan bege mig mot Peri och Piteå. Jag behöver lite Per-tid känner jag. Vi skulle eventuellt dricka bärs och spekulera om livets alla bekymmer. Kanske träffar jag Malin och Calle också, den som lever får se.

Asbra väder ute idag. Jag bör gå på långpromenader (ja, i plural!) och samla en massa steg till tävlingen. MEN jag har ju gått förbi Västerås och jag känner att jag inte ids promenera nå jävla långpromenader just idag. Idag vill jag bara vara fet å dricka bärs å äta typ kladdkaka. GOTT I MUNNEN!

Nåväl nu ska jag som sagt göra mig vacker och ta på mig lite kläder. Gå i frid.


Jag och Peri sommaren 2011 <3 FLYYYYYG

Corgis!

Kategori: Allmänt

Mina cupcakes. Inte så fina och inte så goda. Men AWESOME ändå!

Kategori: Allmänt

Detta är resultatet av dagens bakning. Man kanske måste börja baka mera ändå. Är ju EGENTLIGEN rätt roligt. Men jag måste försöka förneka detta. Så länge som det bara går.
Dom vart kanske inte så goda, och inte heller så fina, men dom vart jävla dödsmegakolonAWESOME ändå. Mest för att det var jag som gjorde dom :D

 

Frågan är om jag ska lämna dom här hos Kerstin där jag nu befinner mig. ELLER om jag ska ta med dom och tvinga i småungar dom.. Har hört att dom gillar söta saker...

 

Första gången..

Kategori: Allmänt

Som jag bakar cupcakes.. Jävligt spännande och jag hoppas att det blir bra. Muffinsarna vart lite smått tråkiga helt ärligt. Men med frostingen kanske dom kommer att bli awesome? Vem vet liksom.
Spännande att testa iaf. Återkommer med resultatet.

Finns så mycket att skriva..

Kategori: Allmänt

Men jag finner inga ord. Jag känner mig tom, men full. Lycklig, men olycklig. Glad, men ledsen. Jag bara är kanske. Men att bara vara är inte fy skam inte.
Jag har fruktansvärd beslutsångest gällande val i livet. Jag vet inte vad jag vill, men gud vad jag är målinriktad och gud vad jag vill att saker ska ske.
Jag måste sluta vara så feg och börja ta tag i saker. Saker som jag skulle ha tagit tag i för ett tag sedan...

Det allra värsta är egentligen att mitt usla humör går ut över fel personer. personer som det inte alls ska gå ut över. Men fyfan vad det är svårt att kontrollera ibland. Jag gör inte mitt bästa, och det borde jag verkligen göra. Folk som inte förtjänar att behandlas som skit, ska inte behandlas som skit. Så förlåt. Jag menar egentligen inget illa och jag lovar att det ska bli bättre nu. Jag vill inte vara den här personen. Jag vill vara den jag vet att jag KAN vara.
Men visst fasen måste man få vara ledsen och bitter ibland.

MEGAkolon ::

Kategori: Allmänt

Så sjukt jävla roligt.

haxxangirl_girlgirl_89_sweet

Kategori: Allmänt

Jag vart så jävla förbannad på piss OKQjävla fitt8 idag så jag höll på att brinna upp i -30 grader.
Pumpjäveln funkade ju absolut inte när jag skulle tanka. Eftersom jag vägrar att kliva upp en minut tidigare än vad jag måste göra för att tanka. Jag var tvungen att åka 4 mil för att tanka i Älvsbyn. Nåväl jag fick mig mat och en trevlig halvkväll med världens bästa vän, Johanna :)

Innan det så var jag med Cammeplutten och jag skriver som jag skrev på facebook.
"Camilla har just berättat om sin traumatiska barndom om hur hon gick runt kvarteret med en socka i ett koppel för att visa att hon kunde klara av att ha en hund för sin mamma.. Hahahaha"

Jag kan inte annat än dö av skratt.

 

Nåväl nu ska jag gå å sova eftersom det är jobb som gäller imorrn. Å dessutom så får jag träffa Andreas efter jobbet :)

Fred, Frid och Fläsk.

Alive!

Kategori: Allmänt

And I'm still alive må jag säga. Dock migrän till jävla förbannelse har jag. MEN sådant överlever man.
Har inte hänt så mycket spännande i mitt liv den senaste veckan. Har varit med Andreas. Johanna och Kerstin och självklart på jobbet.
Och tack till Andreas och Johanna som har låtit mig sova där. Ibland skiter sig bara livet och man behöver någonstans att bo ett tag. Men det går över och blir kanske lite bättre. Nåväl nu har jag i alla fall inte längre någon bror. Jävligt trist att han aldrig fick växa upp. Jävligt trist att han aldrig kunde svälja sin stolthet och säga förlåt. Alltihopa var jävligt trist. Så är det när man har en bror som är psykopat som stampar på den som ligger ner och har alltid gjort så. Jävligt trist.
Jag är dock villig att förlåta. Men jag kommer aldrig aldrig ALDRIG glömma allt ont som han har gjort mig. Han förtjänar inte att bli älskad. (Hårda ord men det är sanning.)

Nåväl nog om det. Någon gång i mitt liv så ska jag göra ett hockeyinlägg här så stay tuned.
Fred och Kärlek.