CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Otur

Kategori: Allmänt

Tur och otur är händelser som – baserat på tro eller vidskeplighet – uppfattas som ödesbestämda, trots att de utifrån sett är slumpmässiga. En person som det går bra för kan sägas ha tur, särskilt om sannolikheten för att det skulle gå bra var låg. Omvänt om det går dåligt kallas det otur.

Den här bilden postade kocken igår. Stämmer in på livet.

Imorrn fortsätter vi att kriga..

Kategori: Allmänt

Jobbig dag på jobbet idag. Meeeen imorrn fortsätter kriget så det är bara att kämpa på. Vill att det ska bli tisdag så jag får vara ledig. Längtar till oktober så jag får gå ner i tid och längtar till jag får flytta till Bredsel. Jag längtar hem.

På tal om annat så ligger pappa inne på sjukhuset och är dålig. Jävligt trist, mest på kvällen då man hinner tänka på allt. Jag vill bara att alla ska få må bra. Men nä. Ett som är säkert är att livet är orättvist.

Annars händer det exakt inget spännande i mitt liv. Har seriösa funderingar på att fly till Kanada. Hade väl säkert varit fränt. wopa wopa. Nu tänker jag för mycket så jag ska sova istället. hejhej

Höstblommor

Kategori: Allmänt

Jag har som ni alla vet blivit gammal. Jag tycker det är roligt med heminredning, blommor och pyssel osv. Idag har jag gjort en liten uppsättning med höstblommor. Var riktigt billiga på ICA så jag köpte 6 st för ca 100kr. Den är till min mamma som en väldigt försenad födelsedagspresent. Men som man brukar säga, bättre sent än aldigt.
 
 
Nu ska jag snart till Vidsel för att hälsa på Matilda som jag inte träffat på år och dagar. Hejdå!

Nu ledigt i en dag.

Kategori:

Imorrn är jag ledig. Och jag saknar Robert. De var allt. Hejdå

Jo en grej till. Johanna du kan väl ringaaaaaa miiiiiiig? :)

Höstbilder.

Kategori: Allmänt



Drömjobbet är ledigt!

Kategori: Allmänt

Idag så kollade jag runt efter feta jobb. Hipps vipps så hittar jag mitt drömjobb! :D
Skyddsvakt på RFN! Ska lätt söka så är min dröm om att få köpa hus i Bredsel ett steg närmare. Kanske. Eventuellt. Jag har ju inte riktigt vad som krävs kanske, men jag är faktiskt BÄST på att lära mig! Åh jag vill ha det så mycket! Gode Gud ge mig jobbet! Amen.

Annars så går jag mest och drömmer om att köpa hus och ha massa miljoner som jag kan köpa inredning för. Jag gillar att drömma, det får dagarna att gå fortare.
Och på tal om att gå fort så var jag ute och spatserade idag på en kvällspromenad, vilket var väldigt skönt. Men ensamt tyvärr. Men det ger en tid att fundera på livets alla gåtor, tex hur det känns att bli skjuten. Sådant tjaffs ni vet.

Nåväl nu ska jag väl försöka få lite sömn och krama kuddarna för dom luktar karl :D klockan ringer kl 04.00... KUL.

Maränger, glass och en massa mat!

Kategori:

I helgen (så har som alla säkert redan vet) Robert varit här (och är här än.) å det innebär kort och gott en jävla massa mat. (tänk lite som på kurdiskt vis. - MAT!)
Vi har ätit älgfärs med pasta, dagobert, chinopsmat i happis, american pancakes, nu gör vi maränger och glass. Snart pizza! Har mest ätit ute med de är ju göttigt de med. Om jag nu skulle få för mig att fortsätta vara med Robert så skulle det innebära att jag kommer bli asfet, eller ja.... Fetare än vad jag redan är. ;)

Vi har även ägnat oss åt olika aktiviteter så som teknikens hus, Ikea i happis, punka på bilen i Kalix, däckbyte i Kalix och massa annat kul å inte lika kul.

Nu är karlN hungrig så nu måste jag fara. Puss

Om 30 minuter

Kategori:

Nu är de jobb på 30 minuter. Å bara de är ju jävligt mycket ångestframkallande.

Lumière

Kategori: Allmänt

Hon fyller snart 20. Nästa maj för att vara exakt.
När ska vi till Bredsel och rida Robert? ;)

Hos den bästa vännen

Kategori:

Nu är jag hos Johanna å snackar strunt. Himla trevligt att man kan ses någon gång. För vissa vänner hör ju aldrig av sig nu för tiden. Men man är väl inte nå bättre själv.

Bildarkivet.

Kategori: Allmänt


Såklart ska min nya "favorit" få vara med på en bild ;) haha




 
Idag känns som en lång dag. Regn och allmänt segt.
Drömmer mig iväg till en vacker höstvy med nära och kära - Helt okända.
Men snart är det dags för jobb och inte har jag fått mycket vettigt gjort. Har inte ens hängt upp min taklampa än.
 
 
 
 

Helgens bravader

Kategori: Allmänt














En sjukt bra helg helt enkelt. Tråkigt att man måste åka hem bara.

Snart långhelg!

Kategori: Allmänt

Jag har bara en öppning på jobbet innan jag tar långhelg. Ska bli så otroligt skönt!
Blir en tripp ner till Umeå faktiskt. Ska vara med Robert :)) Bullbak och löpning står på schemat. Och såklart en massa mat. Men det är någon typ av standard.
Blir även party, i alla fall lite kanske eventuellt om jag inte tofflar istället. Togaparty hemma hos Malin och Daniel. Har testat att knyta en "togaklänning" vilket inte alls var så svårt. Så vi får se hur det blir med det.
Häng med Malin på fredag om inte annat. ASNAJS! Fan vad jag längtar.

Nu ska jag vila å sen gå ut och kolla vart jag har min parkeringsplats som jag fick igår ;D Wooop.