CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

Sperma eller Honung?

Kategori: Allmänt

Om du var tvungen att välja: smörja in ögonen (inte bara ögonlocken) med sperma eller honung?

Motivera!

Grå är sjuk i huvudet. Men ack vilken intressant fråga.
KÖR!

Kommentarer

  • Kicko säger:

    Jag skulle välja honung efterom jag i största möjliga mån vill undvika att bli gravid i ögonen, jag menar tänk om man pga mutation råkade ha en livmoder i ögonen, det vore ju helt sanslöst fruktansvärt äckligt och opraktiskt om det började gro någonting där. Disaster!! Skulle aldrig våga ta risken. Nej, honung blir det. Det innehåller ju dessutom rikligt med antioxidanter.

    2011-12-11 | 09:54:01
  • Josefin säger:

    Med hänvisan till ovanstående talares kommentar måste jag nog säga att jag hellre skulle välja sperma. Baserat på möjligheten att jag eventuellt kan ha en livmoder i ögonen samt det faktum att bin parar sig som människor (har läst på här, så det är sant. Det som skiljer sig är väl kanske främst att bina gör det flygande, och bi-hanens penis lossnar efter samlaget och sitter kvar i drottningen vilket innebär hanens omedelbara död) så skulle jag ju INTE vilja riskera att bidrottningen tappat ner någon av han-penisarna i honungen och befruktade min ögon-livmoder så att det skapades någon form av läskig MUTATION mellan bi och människa. So sperm it is!

    2011-12-12 | 10:01:11
  • malin säger:

    jag skulle välja honung, av den enkla anledningen att vått trä sprider SARS. och även för att den som gett sperman kan ha AIDS eller någon annan sjukdom, som det är allmänt kännt smittar de flesta sjukdommar inte mellan djur - människa och nu har vi ju även hunungen som en mellanhand mellan djuret och människan.



    + att det nog inte svider lika mycket som sperma. Det är salt och svider som fan i ögonen.. -fråga ej hur jag vet det- Detta rekomenderar jag ej, utan skulle hellre chansa på att honung som är söt inte svider.

    2011-12-20 | 16:52:20
  • malin säger:

    vill gärna veta vad du skulle göra Anna

    2011-12-20 | 16:53:59

Kommentera inlägget här: