CHIPSFETTO

▪█─────█▪ No excuses

spöregn och psycho!

Kategori: Allmänt

fifan vad de regnar å regnar å regnar!!! har det varit någon dag då de inte har regnat de senaste veckorna?!
"värmen är på väg" sa dom... vilken jävla värme?! :S
fick köra hem från älvsbyn i 60-70km/h för att inte få vattenplaning.. suck. tog såååååååååå lång tid :(


har i alla fall varit hos jennie och sett på psycho, jävligt bra film ;) riktigt läskig må jag säga!
lars bjöd på tjippz fast utan dippz :( men de var gött ändå, de var "superchips" grillvarianten :)


"Det finns mys och så finns det supermys. Hittills har det bara funnits chips men nu lanseras OLW Superchips, ett större chips som inte snålar med vare sig smak eller krispighet. OLW Superchips kommer i Sveriges mest populära smaker, Sourcream & Onion och Grill.

OLW Superchips är grovt räfflade chips med extra mycket krydda. De kommer i de populära smakerna Sourcream & Onion och Grill. Chipsen friteras i solrosolja och för att uppnå maximal krispighet så har man skurit extra tjocka skivor av potatisen. Inför lanseringen har OLW också utvecklat nya fylligare kryddblandningar.

- Inom det här snacksegmentet har framtagandet av nya produkter oftast handlat om nya smaker på chips.  Med OLW Superchips har vi istället helt och hållet valt att fokusera på chipsets kärnegenskaper, det vill säga smak och konsistens. Vi har skurit extra tjocka skivor av potatisen och kryddat ordentligt säger Maria Leifland, produktchef på OLW.

- OLW Superchips är ett chips för livsnjutaren som bara unnar sig det bästa till ett riktigt supermys. OLW Superchips kan liknas vid det överkryddade chipset man ibland kan hitta i vanliga påsar och som alla runt chipsskålen slåss om, säger Maria Leifland"

- texten är tagen härifrån


helt okej chips faktiskt. de dåliga med dom var att man inte kan äta dom tyst och diskret... ibland känns det rätt jobbigt att vara ett CF, vissa människor kollar snett på en, pekar, viskar och skrattar.. ni som själva är CFs vet precis vad jag pratar om. tänk er bara vad som sägs bakom eran rygg.. hemska tanke. jag trivs verkligen som CF och skulle verkligen inte vilja byta livsstil :)

nåväl

Kommentarer


Kommentera inlägget här: